USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BAŞKAN KİM?

Gaziantep Ticaret Odası, “Güneşin ve Ateşin Tadı” yemek ve kültür kitabını App Store ve Android Market’e taşıdı. GTO Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, herkesi bu uygulamayı indirmeye davet etti ama, uygulamaya göre GTO Başkanı halen Eyüp Bartık. Bartık’ın başyazısı da uygulamanın açılış sayfasında yer alıyor.

BAŞKAN KİM?
08-09-2017 09:29
Google News
Gaziantep Ticaret Odası’nın kamuoyuna duyurduğu Güneşin ve Ateşin Tadı mobil uygulaması büyük bir skandala neden oldu. Başkan Beyhan Hıdıroğlu tarafından duyurusu yapılan mobil uygulamaya göre GTO’nun başkanı hala Eyüp Bartık.




GÜNEŞİN VE ATEŞİN TADI

 

Mehmet Aslan’ın başkanlığı döneminde 2 yıllık yoğun bir çalışmanın ardından sunulan “Güneşin ve Ateşin Tadı” yemek ve kültür kitabı büyük beğeni toplamıştı. Gaziantep’in yöresel yemeklerinin tarifleriyle birlikte tanıtıldığı kitap, hem görselliği, hem de öykü tadındaki anlatımı ile dikkat çekti. İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanan “Güneşin ve Ateşin Tadı” kitabı sadece iştah kabartan fotoğraflarla bezenmiş, göz alıcı, satış rekoru kıran bir kitaptan öte aslında naif, yüreklere dokunan bir öykü kitabı. Kahramanları “güneş” ve “ateş” olan bir sofranın, Gaziantep sofrasının öyküsü.




HIDIROĞLU DUYURDU

 

Gaziantep yemekleri ve kültür hayatına yönelik eşsiz bir eser olan kitabın, mobil uygulaması da hayata geçirildi. Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, yaptığı açıklamada kitabın cep telefonlarına indirilebileceğini duyurdu. Hıdıroğlu, büyük ilgi gören kitabı küçültüp ceplere koyduklarını belirterek, “Tüm mutfak meraklıları, lezzet avcıları Güneşin ve Ateşin Tadı yemek kitabını mobil cihazlarına android ve iOS marketlerden ücretsiz olarak indirebilecekler” dedi.

 

BARTIK HALA BAŞKAN

 

Kitabın mobil uygulamasını indirenler, uygulamayı açtıklarında sürpriz ile karşılaşıyorlar. GTO’nun kitap uygulamasının ana sayfası eski başkan Eyüp Bartık’ın yazısı ile başlıyor. Bartık, başyazıda kitabın neden çıkarıldığını ve neden mobil uygulamanın yapıldığını anlatıyor. Asıl skandal ise yazının sonunda. Eyüp Bartık’ın unvanı “GTO Yönetim Kurulu Başkanı” olarak geçiyor. Beyhan Hıdıroğlu’nun duyurusunu yaptığı uygulamada Eyüp Bartık’ın halen GTO Yönetim Kurulu Başkanı olarak yazması büyük bir skandal olarak yorumlandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?