USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Fadıloğlu, Oyunu Kullandı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına gitti ve oyunu kullandı. Başkan Fadıloğlu, “Bu seçim, vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Fadıloğlu, Oyunu Kullandı
01-11-2015 15:29
Google News
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında sandık başına gitti ve en önemli vatandaşlık görevlerinden biri olan oy kullanma işlemini yerine getirdi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Osman Gazi İlköğretim Okulu’nda kurulan 1305 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra açıklamada bulunan Başkan Fadıloğlu, yapılan seçimin ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu.


FADILOĞLU: “İNŞALLAH KAZANAN TÜRKİYE OLACAK”



Oy kullanma işleminin ardından konuşan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Vatandaşımızın teveccühü ile bugün oylarımızı kullanıyoruz. Bizim isteğimiz; bu ülkenin barış ve huzur içerisinde yönetilmesi. Bu konuda vatandaşımızın istikrardan yana tavır koyacağını ümit ediyorum. İnşallah kazanan Türkiye olacak. Şimdiden, seçim sonuçları tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Fadıloğlu, oy kullanma işleminin ardından diğer okulları ziyaret etti. Fadıloğlu, sandık başındaki görevlilere kolaylık diledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?