USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başbakan’dan son dakika KOSGEB açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım KOSGEB faizsiz kredi başvurularıyla ilgili "KOSGEB aracılığı ile küçük ve orta ölçekli işletmelere gerekli şartları sağlamaları halinde kredi vereceğimizi duyurmuştuk. Bu bağlamda başvuran 460 bin 167 işletmeye bu krediyi verme kararı aldık. KOSGEB şartları sağlayan bu kadar işletmeye kredi verecek. Kredi verme işlemi bugün başlıyor" dedi.

Başbakan’dan son dakika KOSGEB açıklaması
28-02-2017 12:38
Google News
 

 

KOSGEB gov.tr’den yapılan açıklamaya göre, Başabakan Binali Yıldırım’ın grup toplantısının ardından sorgulama sayfasının aktif hale geçeceği bildirildi.Başbakan Binali Yıldırım grup toplantısında yaptığı açıklamada KOSGEB kredi için şunları söyledi:"KOSGEB aracılığı ile küçük ve orta ölçekli işletmelere gerekli şartları sağalmaları halinde kredi vereceğimizi duyurmuştuk.

Bu bağlamda başvuran 460 bin 167 işletmeye bu krediyi verme kararı aldık. KOSGEB şartları sağlayan bu kadar işletmeye kredi verecek. Kredi verme işlemi bugün başlıyor.

Ödemeler işletmenin yıllık cirosuna 20 bin ile 50 bin arasında değişiyor. İlk yıl ödeme yok. Geri kalan 2 yılda faiz yok. Aldığın parayı ödüyorsun eşit taksitlerle.

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü twitter’dan şu mesajları paylaştı:

-KOSGEB tarafından kullandıracağımız 50 Bin TL’ye kadar faizsiz kredi desteği ile ilgili işlemler bugün başladı, hayırlı olsun.

-Geekli şartları sağlayan ihtiyaç sahibi 460 Bin 167 küçük işletmeye 50 Bin TL’ye kadar faizsiz kredi kullandırılacak.

15 GÜN İÇİNDE PİYASAYA 11 MİLYAR TL

-Yıllık cirosu 1 Milyon 345 Bin TL’nin altındaki bütün küçük işletmelere, ciro büyüklüklerine göre 20 Bin TL ila 50 Bin TL arasında olacak.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?