USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Banko Ayakkabı AYMOD’da

Türkiye’nin rakipsiz ayakkabı fuarı AYMOD - İstanbul Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı, ihracatın merkezi CNR Expo Yeşilköy’de kapılarını açtı.

Banko Ayakkabı AYMOD’da
04-10-2018 13:06
Google News
Kendi alanında Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise ikinci büyük fuarı olan Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı (AYMOD), 60’ıncı kez CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açtı.

2023 yılında 2,5 milyar dolar ihracat hedefleyen ayakkabı sektörü için yurt dışı alım heyeti çalışmalarına yoğun bir mesai harcayan CNR Holding ve Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD), bu çalışmaların sonucunda aralarında Afrika, Almanya, Azerbaycan, Arnavutluk, Belarus, Beyaz Rusya, Ermenistan, Dubai, Fransa, Hırvatistan, Irak, İran, İsrail, İtalya, Kazakistan, Kırgızistan, Pakistan, Romanya, Rusya ve Ukrayna’nın da bulunduğu 80’in üzerinde ülkeden 600 kişilik alım heyetini AYMOD Fuarı’na getirdi. 

Yerli ve yabancı 400’ün üzerinde firmanın binden fazla markasının yer aldığı fuarda, 2019-2020 ilkbahar/yaz sezonu ayakkabı modelleri sergileniyor. 



Banko Ayakkabı, AYMOD Fuarı’nda görücüye çıktı 

AYMOD Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı dün İstanbul’da başladı. Gaziantep Ayakkabıcılar Sitesi’nde faaliyet gösteren Banko Ayakkabı da düzenlenen fuarda stand açtı. CNR Fuar Merkezi 8. hol numara D-18’deki standında yerini alan Banko Ayakkabı, Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD)’nce düzenlenen fuarda, yeni sezon koleksiyonunu ziyaretçilerinin beğenisine sunarak ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Fuarla ilgili açıklamalarda bulunan Banko Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nacakgediği, ayakkabı sektöründeki gelişmeleri yakından görmek isteyen herkesi AYMOD’daki standlarına davet etti. MUSA BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?