USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Bakanlık'tan doktor takviyesi

30 Aralık 2020 tarihinde çekilecek 96. dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası ile Gaziantep'e 41 doktor ataması yapılacak.Bakanlık'tan doktor takviyesi

Bakanlık'tan doktor takviyesi
25-12-2020 14:02
Google News

Doktor atamasını sosyal medya hesabından duyuran AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, “30 Aralık 2020 tarihinde çekilecek 96. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası ile Gaziantep'e 41 doktor ataması yapılacaktır. Hayırlı olsun” dedi. Atama kararını değerlendiren AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, “Her şeyin başı sağlık. Sağlık Bakanlığı  tarafından Gaziantep'e 41 yeni doktor ataması yapılıyor. Hep birlikte sağlıklı ve huzurlu günlere. Hayırlı olsun, sağlık olsun” ifadelerini kullandı.
Koronavirüs Salgınının derinden sarstığı Gaziantep'te, hekim sayısındaki yetersizlik yıllardır tartışılıyor. Kent genelinde görev alan hekim sayısının artırılması için yapılan çalışmalar neticesinde Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep'e 41 hekim ataması yapılacak Türkiye'nin en büyük kentleri arasında yer alan Gaziantep'te, Covid-19 Salgını ile birlikte hekim açığı iyiden iyiye hissedilmeye başlandı. Salgın sürecinde çok sayıda hekimin istifası ile kamuda hekim sıkıntısı yaşanırken, Sağlık Bakanlığı tarafından kente 41 hekimin atanacağını duyuruldu.
41 HEKİM ATAMASI YAPILACAK
Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak atamalar kapsamında, Acil Tıp, Adli Tıp, Aile Hekimi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Çocuk Kalp ve Damar Cerrahisi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Gastroentrolojik Cerrahisi, Göğüs Cerrahisi, Halk Sağlığı, İç Hastalıklar, İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları, İş ve Meslek Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Perinatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Tıbbi Onkoloji, Tıbbi Patoloji ve Pratisyen olmak  üzere 41 hekimin ataması yapılacak.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?