USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Varank Gaziantepli Sanayicilerle biraraya geldi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir dizi proğramlara ve AK Parti Kilis il kongresine katılmak üzere Gaziantep’e geldi.

Bakan Varank Gaziantepli Sanayicilerle  biraraya geldi
18-01-2021 01:23
18-01-2021 02:25
Google News


Gaziantep’e iner inmez ayağının tozuyla Sanayicilerle toplantıda bir araya gelen Bakan Varank, yürütülen ve planlanan projeler hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Bakan Varank’ın yaptığı toplantıya Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Derya Bakbak, Müslüm Yüksel, M.Sait Kirazoğlu, MHP Gaziantep milletvekilleri Av.Sermet Atay,  Muhittin Taşdoğan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, MHP İl Başkanı Cahit Çıkmaz, GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu GSO Başkanı Adnan Ünverdi,GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, OSB Başkanı Cengiz Şimşek katıldı.

Özel bir otelde yapılan toplantıda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gaziantep protokolü ve sanayicilerle yürütülen planlanan çalışmalar, projeler hakkında istişarede bulundu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?