USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Varank, Akredite Ayakkabı Test Laboratuvarı’nın açılışını yaptı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu bünyesinde kurulan ‘Akredite Ayakkabı Test Laboratuvarı' nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreninde konuşan Bakan Varank, “Böyle bir işe Gaziantep Üniversitesi’yle birlikte vesile olmaktan memnunuz” dedi.

Bakan Varank, Akredite Ayakkabı Test Laboratuvarı’nın açılışını yaptı
27-06-2021 01:31
Google News

Akredite Ayakkabı Test Laboratuvarı'nın açılışını gerçekleştiren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gaziantep’in ayakkabı sektöründe oldukça gelişmiş bir kent olduğunu vurguladı. Bakan Varank, “Bundan önce ayakkabı üreticilerimiz testlerini başka şehirlerde gönderip yapıyorlardı. Artık Gaziantep’te üretilen ayakkabıların tersleri burada yapılacak. Bu şehrimize ve sanayimize yoğun hizmet verecek bir laboratuvar. Böyle bir işe Gaziantep Üniversitesi’yle birlikte vesile olmaktan memnunuz. Laboratuvarımız şehrimize, ülkemize ve ekonomimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.
Sadece Gaziantep değil, diğer bölgeler de yararlanacak
GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ise Gaziantep Üniversitesi’nin eğitim-öğretimin yanı sıra, topluma fayda sağlayan çalışmalar sürdürdüğünü belirterek, katma değer hizmetler vermeye devam edeceklerini vurguladı. Rektör Prof. Dr. Özaydın, Türkiye de yaklaşık 900 meslek yüksekokulu olduğunu, bunlardan sadece 11'inin organize sanayi bölgelerinde ve bunların içeresinde de yalnızca Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu’nda ‘Trimester’ eğitimi verildiğini söyledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?