USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Şimşek: Ülkemiz Için En Doğrusunu Yapacağız

Maliye Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek, Gaziantep’te, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı.

Bakan Şimşek: Ülkemiz Için En Doğrusunu Yapacağız
17-07-2015 17:52
Google News
Beraberinde milletvekilleri ve belediye başkanları ile birlikte AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Bakan Mehmet Şimşek, partililerle bayramlaşıp, çocuklara oyuncak hediye etti ve bayram harçlığı verdi. Herkesin bayramını kutlayan ve barış dileğinde bulunan Bakan Şimşek, "Ümit ediyorum ki özellikle bu coğrafyada şuanda devam eden zulümler son bulur. Kardeşlik, birlik beraberlik, barış esas olur. İnşallah bölge için zor günler geride kalır” dedi.
Koalisyon görüşmelerine yönelik gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Şimşek, görüşmelerin erken aşamada olduğunu ifade ederek şöyle dedi:
"İnşallah ülkemiz için hayırlısı ne ise o olur. Biz bu süreçte samimi ve yapıcı olacağız. Bizim için öncelikle olan konu ülkemizin menfaatleri, ülkemizin tabi ki geleceği, refahı, huzuru, yapısal reformların ortaya konmasıdır. Muhalefetten de yapıcı bir tutum ile karşı karşıya kalırsak, arzuladığımız samimiyeti bulursak ülkemiz için en doğru olanı yapmak için ne gerekiyorsa yapacağız."

KAYNAK:MYNET
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?