USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Bakan Şimşek Gaziantep’te Bir İlkin Açılışını Yaptı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Gaziantep’te ilk defa kullanılan, Türkiye’de ise 8 tane bulunan Türkiye’de üretilen Robotik Yürüme Cihazı’nın da içinde bulunduğu, günlük 250 kişinin tedavi görebileceği Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin açılışını yaptı.

Bakan Şimşek Gaziantep’te Bir İlkin Açılışını Yaptı
23-08-2015 19:25
Google News
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kamu Hastaneler Birliği 25 Aralık Devlet Hastanesinde kurulan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. Açılışa Bakan Şimşek’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre, Gaziantep Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hayati Deniz, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, hastane yöneticileri ve çok sayıda bürokrat katıldı. Kurdeleyi kesen Bakan Şimşek ve beraberindekiler, merkezi gezdi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’te ilk defa kullanılan ve Türkiye’de sadece 8 tane bulunan Robotik Yürüme Cihazı hakkında bilgi aldı. Robotik Yürüme Cihazı’nda tedavi gören bir hasta ile sohbet eden Şimşek, eskiden insanların Robotik Yürüme Cihazı’nda tedavi olmak için yurt dışına gittiklerini fakat bundan sonra gitmeyeceklerini belirtti.

Hastaya da geçmiş olsun dileklerinde bulunan Bakan Şimşek, merkezde çalışanlara başarı diledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?