USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Karaismailoğlu, Halkalı İstanbul Metro hattı şantiyesinde incelemelerde bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı metro hattında incelemelerde bulundu. Metro hattında çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Bakan Karaismailoğlu, Kağıthane-Havalimanı metro hattını Mayıs ayına yetiştirmeye çalıştıkların

Bakan Karaismailoğlu, Halkalı İstanbul Metro hattı şantiyesinde incelemelerde bulundu
14-11-2020 16:11
Google News

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Şantiyesi’nde incelemelerde bulundu. İncelemelerinin ardında kameralar karşısına geçen Karaismailoğlu, projede gelinen süreci anlattı.

Halkalı - Havalimanı hattının 31.5 kilometrelik uzunluğuna dikkat çeken Bakan Karaismailoğlu, "Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Yaklaşık 3 bin kişinin çalıştığı bir şantiyeden bahsediyoruz. 31.5 kilometre bir metro hattı için çok uzun ve devasa bir proje. Bu proje yalnız başına değil. Bu projeye entegre diğer metro hatlarımız var. Havalimanından Gayrettepe’ye devam eden 37 kilometrelik metro hattımızda da çalışmalar devam ediyor. Halkalı-Havalimanı metro hattı İkitelli-Kirazlı metro hattı, Başakşehir Kayaşehir metro hattı ve planlama aşamasında olan Vezneciler Arnavutköy metro hattı ile entegre oluyor. Hem İstanbullular için hem Küçükçekmece, Başakşehir, Arnavutköy, Eyüp, Kağıthane’yi ilgilendiren önemli bir metro hattımız. Hem İstanbul’un batı yakasından, hem doğu yakasından dünyanın en büyük havalimanlarından birisi olan İstanbul Havalimanı’na ulaşacak önemli bir metro hattı. Gayrettepe- Kağıthane-Havalimanı hattını Mayıs sonu gibi bitirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?