USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Çavuşoğlu Gaziantep’e geliyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin (HKÜ), 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni katılmak üzere Cuma günü Gaziantep’e gelecek.

Bakan Çavuşoğlu Gaziantep’e geliyor
25-10-2017 14:40
Google News
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hasan Kalyoncu Üniversites’nin (HKÜ), 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni katılmak üzere Cuma günü Gaziantep’e gelecek.

HKÜ’nün 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla Cuma günü saat 10.30‘da HKÜ Kongre ve Kültür Merkezi (KKM) binasında yapılacak.

 

27 Ekim Cuma günü Gaziantep’e gelecek olan Bakan Çavuşoğlu, ilk olarak Hasan Kalyoncu Üniversitesi Akademik Yıl Açılış törenine katılacak. Daha sonra Bakan Çavuşoğlu, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret edip görüşmelerde bulunacak. Bakan Çavuşoğlu daha sonra Şanlıurfa’ya hareket edecek.

 

 

 

HKÜ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Yıl Açılış Töreni; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, protokol mensupları ve üniversite mütevelli heyetinin katılımlarıyla gerçekleştirilecek. Programa; HKÜ Kongre ve Kültür Merkezi (KKM) fuaye alanında yer alacak olan Fotoğraf Sergisi (HKÜ Fotoğrafçılık Kulübü) ve Geleceğin Mimarları Sergisinin (HKÜ Mimarlık Kulübü) incelenmesiyle başlanacak.

 

Program HKÜ KKM’de; açılış töreni, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve HKÜ tanıtım filmi gösteriminin ardından açılış konuşmalarıyla devam edecek. Bunların yanında HKÜ tarafından yapılan bölgenin ilk “Golf Kulübünün” de açılışı gerçekleştirilecek. Gaziantep’in, bölgenin ve ülkenin eğitimine katkı sağlamak hedefiyle çalışmalar yapan HKÜ’de, akademik yıl açılış törenine ilginin yoğun olması bekleniyor.

 

Yapılacak olan akademik yıl açılış töreni ile ilgili açıklama yapan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz; “Üniversiteler, bilimsel düşünce ve araştırmalardan elde ettiği ürünleri ülkesinin ve tüm insanlığın yararına sunan ve bulunduğu bölgeyle bütünleşen kurumlardır. Üniversiteye hizmetin ülkeye hizmet olduğunun bilinci içerisinde, tüm iç ve dış paydaşlarımızla beraber bilimsel bir yaklaşımla katma değer sağlayan projeler üretmeyi ve uluslararası üniversitelerle rekabet edebilecek çağdaş bir dünya üniversitesi oluşturmayı amaçlamaktayız. Bu bağlamda yeni bir akademik yıl başlangıcını sayın bakanımızın katılımlarıyla gerçekleştireceğiz. Bu önemli tören ile 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı başlangıcını önemli bir tören ile başlatmış olacağız" dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?