USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Bilgin'den EYT açıklaması: Yaş aralığı olması ihtimal dahilinde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusunda yaş konusunun ihtimal dahilinde olduğunu ve henüz netlik kazanmadığını açıkladı. Bakan Bilgin, "Ocak ayına varmadan EYT'yi masadan kaldırırız. Meclis'e gitmiş olur" ifadelerini kullandı.

Bakan Bilgin'den EYT açıklaması: Yaş aralığı olması ihtimal dahilinde
26-12-2022 09:49
26-12-2022 09:59
GAZİANTEP
Google News

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, Haber Global'de katıldığı bir programda milyonlarca insanın beklediği EYT'de yaş konusunun ihtimal dahilinde olduğunu ve henüz netlik kazanmadığını söyledi. Bilgin, "Ocak ayına varmadan EYT'yi masadan kaldırırız. Meclis'e gitmiş olur" diye konuştu.

Bilgin'in açıklamaları şu şekilde:

"SON AŞAMAYI KABİNEDE PAYLAŞACAĞIM"

EYT düzenlemesinin yarınki kabine toplantısında gündeme geleceğini belirten Bilgin, "Son aşamayı Cumhurbaşkanımızla paylaşacağım, kendisi değerlendirecek. Kabinede karar çıkar mı söyleyemem ama değerlendirileceğini söyleyebilirim. Seçenekli bir tablo var önümüzde. Ben bu tabloyu arz edeceğim" dedi.

"YAŞ ARALIĞI İHTİMAL DAHİLİNDE, HENÜZ NETLEŞMEDİ"

Bakan Bilgin, EYT'de yaş şartı olup olmayacağına dair soruya ise "Bir yaş aralığı olması ihtimal dahilindedir. Henüz netleşmedi. İmkanlar nispetinde en kapsayıcısı olacak" yanıtını verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?