USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Bağımsız Aday Gövde Gösterisi Yaptı

Gaziantep’in tek bağımsız milletvekili adayı Can Fırat Kaya, 1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala büyük bir kalabalık ile şehir turu attı. Burç kavşağında toplanan konvoy, Gaziantep’in değişik bölgelerinde tur atarak 1 Kasım genel seçimleri için vatandaşlardan destek istediler. Konvoya vatandaşlarda büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Bağımsız Aday Gövde Gösterisi Yaptı
25-10-2015 15:30
Google News
1 Kasım Genel seçimlerine bağımsız milletvekili adayı olarak katılacak olan Can Fırat Kaya, önceki gün yüzlerce araçtan oluşan konvoy ile şehir turuna çıktı. Konvoy ile birlikte Kentin merkez bölgelerinin yanı sıra ilçelere ve köyleri de ziyaret eden Can Fırat Kaya, ‘’Halkımız gerçekten büyük ilgi gösterdi. Konvoyumuza katılan herkese yürekten teşekkür ediyorum. 1 Kasım’da genel başkanların emriyle değil, halkın hür iradesi ve desteğiyle meclise gitmeye aday oldum. Güzel bir propaganda süreci geçirdik. Artık karar milletimizindir. Görev verirlerse en iyi şekilde memleketime ve ülkeme hizmet edeceğiz’’ dedi. 


GÖNÜLLERİ KAZANMIŞIZ



Konvoyun şehir turunda halkın ilgisi karşısında büyük mutluluk yaşadığını dile getiren Kaya,‘’Gerçekten beklediğimiz üzerinde bir ilgi ve alaka gördüm. Konvoy ile yaptığımız şehir turunda zaman zaman halkımızla konuşmalarımız oldu. Tüm söylemlerimizin halkta karşılık bulduğuna şahit oldum. Bu beni mutlu etti. İnsanların gönüllerini kazanmışız. Mühim olanda gönüllere girebilmektir. Zira en büyük makam da orasıdır. İnsanlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde yaşandığı,  adaletli bir paylaşımın tecelli ettiği bir ülkede hep birlikte kardeşçe yaşamak en büyük arzumuzdur.’’ diye konuştu. 


KARARSIZLARIN OYUNU ALACAĞIM



Ülkedeki siyasi belirsizliğin kararsız seçmen sayısını arttırdığına dikkat çeken Kaya şunları söyledi: ‘’7 Haziran sonrası bir hükümetin kurulamayışı, mevcut siyasi partilerin notunu düşürdü. Yaklaşık 2 aydır sürdürdüğüm seçim çalışmalarında halkın kararsız olduğunu açıkça görüyorum. Kararsız seçmenlerin oyuna talibim. Zira ziyaret ettiğimiz vatandaşların sıcak ilgisi beni bu konuda fazlasıyla umutlandırmaktadır. Şayet meclise gidersem, verdiğim tüm sözlerin arkasında duracağım. Halkımız bundan emin olabilir.’’


KATILANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM



Seçime günler kala gerçekleştirdikleri şehir turuna büyük bir katılımın olduğunu dile getiren Kaya, ‘’Hafta sonu dinlenmek yerine davetimize icabet ederek, kendi özel arabalarıyla konvoyumuza katılan dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Bu manzara 1 Kasım genel seçimi öncesinde beni umutlandırmıştır. Bizler üzerimize düşen görevi yaptık. Elbette son sözü halkımız söyleyecektir. Sandıktan çıkacak sonuca da saygı duyacağız’’ dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?