USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bağdat’ta Kaçırılan Türk İşçilerin İlk Görüntüleri Yayınlandı

Irak’ın başkenti Bağdat’ta bir stadyum inşaatında çalışan 18 Türk vatandaşını kaçıran kendine “Ölüm Mangası” ismini veren örgüt, internet üzerinden işçilerin isimlerini söyledi ve grubun talebini açıkladığı ilk görüntüleri yayınladı.

Bağdat’ta Kaçırılan Türk İşçilerin İlk Görüntüleri Yayınlandı
11-09-2015 17:58
Google News
Irak’ın başkenti Bağdat’ta stadyum inşaatında çalışan 18 Türk vatandaşını kaçıran örgüt, işçilerin görüntülerini yayınladı ve taleplerini açıkladı.

Irak’ın başkenti Bağdat’ın Sadr bölgesinde bir stadyum inşaatında çalışan 18 Türk vatandaşı 2 Eylül’de kaçırılmıştı. Türk vatandaşlarını kaçıran kendine “Ölüm Mangası” ismini veren örgüt, internet üzerinden işçilerin isimlerini söylediği ve grubun talebini açıkladığı ilk görüntüleri yayınladı. Türk vatandaşlarının arkasında ellerinde silahlı 5 militanın er aldığı görüntülerde, taleplerin yerine getirilmesi istendi.

Grup; Kürt petrolünün Türkiye’den ihracatının durdurulmasını, Suriye’de Ceyş-ül Feth’in Fua’a ve Kafrayya’daki kuşatmaların kaldırılmasının sağlanması ve Türk askerlerinin Irak’tan çekilmesini talep etti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?