USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

’Avrupa Şampiyonası ülkemizde olacak’

Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı(GBC) Arif Kurt’u ziyaret eden Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Açık Alan Hokeyi Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nın, Gaziantep Polisgücü ev sahipliğinde Alanya’da yapılacağını söyledi.

’Avrupa Şampiyonası ülkemizde olacak’
12-10-2018 10:44
Google News
Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı(GBC) Arif Kurt’u ziyaret etti. Euro Hokey Federasyonu tarafından Türkiye’ye verilen Avrupa Şampiyonası’na Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü’nün ev sahipliği yapacağını anlatan Karakan, GBC ziyaretinde gazetecilerle görüştü. Ziyarete Başkan Sadık Karakan’ın yanısıra Başkanvekili Bayram Yüksel, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kaplan ve Caner Erim’de katıldı.

’"

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Açık Alan Hokeyi Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nın, Türkiye’de yapılacağının ve şampiyonaya Gaziantep Polisgücü ev sahipliğinde Alanya’da yapılacağını açıkladı.

’"

“BU ORGANİZASYONU BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Gaziantep Polisgücü Hokey Takımı’nın arka arkaya kazandığı Avrupa Şampiyonluklarıyla adından söz ettirdiğini söyleyen Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan Türk Hokeyinin son yıllarda büyük bir ivme yakaladığını belirterek,  “Ülkemizde gerçekleştirdiğimiz başarılı uluslararası organizasyonlar, Avrupa Hokey Federasyonu ve diğer ülke federasyonları tarafından takdirle karşılanmıştır. İnanıyorum ki bir organizasyonu daha en mükemmel şekilde gerçekleştireceğiz. Ülkemizi bu kategoride temsil edecek olan,  Gaziantep Polisgücü Spor Kulübümüzün Başkan ve tüm kurul üyelerini en içten dileklerimle şimdiden kutluyor ve temsilcimizin şampiyon olarak bir üst klasmana yükselmesini ümit ediyorum’’ dedi.

MUSA BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?