USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi lansmanı yarın Gaziantep’te yapılacak

AFC Tiflis, Legia Varşova, Karabağ ve Vicenza Calcio takımlarının yarışacağı şampiyonada, ülkemizi Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü temsil edecek.

Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi lansmanı yarın Gaziantep’te yapılacak
19-05-2021 19:23
Google News
Şahinbey Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel, 21-23 Mayıs tarihlerinde Gaziantep'in Şahinbey İlçesi'nde yapılacak olan Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi ve belediyenin çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
"Kupayı alacağız"

Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi'nde kupayı alacaklarını aktaran Cuma Güzel, "Spor kulübümüzün faal 13 branşı var ve bu branşlarla birlikte amputede bunlardan biri. 
Ampute insanları kucaklamak istiyoruz. Onlara engel yoktur parolasıyla maddi duruma bakmadan hiçbir bedel almaksızın akülü sandalyeler veriyoruz. Ampute Spor Kulübü uzun yıllardan beri ligde bulunmakta ve Bedensel Engelliler Federasyonu'na bağlı ligde şampiyon olduk ve 3 defa Türkiye Kupası'nı aldık. 

Geçen sene tekrar pandemiden dolayı lig tescillendi, biz lider olarak kapattık ve Avrupa Şampiyonlar Ligi Polonya'da oynanacaktı. Onlarla ilgili anlaşma olmayınca biz kabul ettik ve Gaziantep'e aldık. 

21-23 Mayıs tarihleri içinde 5 ülkenin karşılaşacağı İtalya, Polonya, Gürcistan, Azerbaycan ve Türkiye'yi Şahinbey'in temsil edeceği bir durumda inşallah güzel karşılaşmalar olacak. Kupayı da alacağız diye temenni ediyoruz.

Sporculara ve teknik heyete güveniyorum. Mehmet Tahmazoğlu başkanımızın destekleriyle kupayı evimize götüreceğiz. Gelen bütün ülkedeki yarışmacı takımların heyetlerine başarılar diliyorum. Kupa bizim olsun istiyoruz." ifadelerini kullandı. 

Şampiyonanın lansmanının yarın saat 11:00'de Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacağı öğrenildi. 
 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?