USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

ATLAS HALI, DOMOTEX’TE YENİ PROJESİNİ AÇIKLADI: SİMYA!

Türkiye’yi ve dünyayı ilk kez “nano halı”larla tanıştıran Atlas Halı, yenilikçi yapısını ve tasarımdaki farkını, alanının en önemli fuarlarından biri olan “Domotex Turkey 2015”de de sergiledi. 5’i yeni olmak üzere yeni tasarımlarla zenginleştirdiği 12 koleksiyonuyla “Domotex 2015”e katılan Atlas Halı; dünyada bir ilk olan kendi kendini temizleyen, leke barındırmayan ve yeni formülüyle, sıcak lekelere (çay-kahve vb.) dahi daha güçlü hale getirdiği nano halıları ile büyük ilgi çekti. Atlas Halı, ayrıca yeni bir projesini de açıkladı: “Simya” ile Atlas Halı da renk seçeneği artık sonsuz!

ATLAS HALI, DOMOTEX’TE YENİ PROJESİNİ AÇIKLADI: SİMYA!
29-05-2015 17:11
Google News
Ülkemizdeki değerli birçok halı markasının içinde yer alan ve 47 yılık geçmişe sahip Atlas Halı’nın da katıldığı “Domotex Turkey 2015” fuarı; dünya halıcılığının kalbi olan Gaziantep’te, 25-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlendi.

Türkiye’nin yanı sıra Belçika, Çin, Fransa, Almanya, Hollanda, Hindistan, İran, Ürdün, Özbekistan gibi birçok ülkeden yabancı firmaların da yer aldığı ve bu yıl ikincisi düzenlenen Domotex Fuarı’nda, Atlas Halı’nın standı büyük ilgi gördü. Kendi tasarım kadrosunun yanı sıra alanının en başarılı endüstriyel tasarımcılarıyla çalışarak halı dünyasının trendlerini belirleyen; Derun adlı halısıyla Design Turkey 2014’de “En İyi Tasarım” ödülünü kazanan Atlas Halı’nın yeni koleksiyonları, ürün çeşitliliği yanı sıra yeni projesi “Simya”, Domotex Fuarı’nın gündemini oluşturdu.

Kendi kendini temizleyen nano halıların yaratıcısı Atlas Halı’dan yine yenilikler ve ilkler!

Geliştirdiği yeni formülü ile “benzersiz özellikleri” güçlendirilen nano halılarıyla dikkat çeken Atlas Halı’nın yeni serileri olan “Sine”, Cilveli”, “Nar”, Zümrüt” ve “Lal”in yanı sıra yeni ürünlerle zenginleştirdiği 12 koleksiyonu, fuar ziyaretçilerinin beğenisini kazanırken; ilk kez  “Domotex Turkey” fuarında duyurduğu yeni projesi “Simya” da, Atlas Halı’nın farkını yine ortaya koydu.

Bu yeni projeleri ile artık düşlenen, talep edilen tüm renklerde halı üretimine de başladıklarını açıklayan Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu, “Dünya halı sektörünün liderlerinden biri olan Türkiye’nin yenilikçi ve dünya buluşuna imza atmış bir Türk markası olarak farklılığımızı gösteren projelerimize bir yenisini ekledik. Simya adını verdiğimiz projemizde; geliştirdiğimiz, güçlü ve uzun yıllar boyu rengi bozulmadan halıyı koruyacak dayanıklı bir boyama teknolojisi ile artık tüketicilerimize sonsuz bir renk yelpazesinde, kişiye özel ürünler sunacağız. Özellikle kadınların çok önem verdiği evin dekorasyonuna tam uyum sağlayan renk ve renk tonlarına sahip halılarımızın büyük ilgi göreceğini şimdiden söyleyebilirim” dedi.

Güçlenen nano teknolojisi üstünlüğü taşıyan yeni koleksiyonların tasarımında da dikkat çekici farklar!

Kendi kendini temizleyen, leke barındırmayan nano halılarının özelliklerini yeni geliştirdikleri formül ile sıcak lekelere (çay-kahve vb.) dahi daha da güçlendirdiklerini aktaran; ilk etapta hafif bir leke kalsa dahi güneş ya da evinizin aydınlatmasında lekenin ağırlığına, zorluğuna bağlı olarak 15 gün ya da bir ay içinde kendi kendini temizliyor diyen Dr. Meriç Bebitoğlu, “Tasarımda da dikkat çekici farkları yaratıyoruz, koleksiyonlarımız her tercih ve beğeniye hitap ediyor; halı dünyasının trendlerini belirliyor” dedi.

Dr. Meriç Bebitoğlu, Atlas Halı markasını tasarımda da öne çıkaran 5’i yeni olmak üzere yeni, özgün tasarımlı halıların katılımıyla zenginleştirdikleri 12 koleksiyonla katıldıkları fuarda, ürün çeşitlilikleri ile de ziyaretçilerin beğenisini kazandıklarını söyledi. 2014 yılında Derun adını taşıyan ürünleriyle Design Turkey’de “En İyi Tasarım” ödülü aldıklarını hatırlatan Bebitoğlu, bu yıl da bu ödülü hak kazanacak birçok ürünleri bulunduğunu ve ürün kalitesi yanı sıra tasarımda da iddialı olduklarını paylaştı.

Hızlı büyüme devam ediyor!

Üstün teknoloji ile ürettikleri halıları erişilebilir fiyatlar ve yaygın satış ağı ile Türkiye’nin her köşesindeki tüketiciyle buluştururken;  yüzde 95’lere varan müşteri memnuniyetinden mutluluk duyduklarını paylaşan Dr. Meriç Bebitoğlu, tüm markalar için imkansızı oluşturan yüzde 100 memnuniyetin Atlas Halı’nın vizyonunu oluşturduğunu kaydetti.  2013’ten 2014’e geçerken yüzde 350 büyüyen Atlas Halı’nın 2014 yılında yüzde 48 büyüme oranı gösterdiğini söyleyen Bebitoğlu, durgun bir yıl olacağının işaretlerini veren 2015 yılında yüzde 35 büyüme beklediklerini açıkladı.

Domotex’te tasarımda öne çıkan 5’i yeni olmak üzere toplam 12 koleksiyonunu sergiledi!

Atlas Halı; 5’i yeni olmak üzere, özgün ve dikkat çekici tasarımlarla zenginleştirdiği 12 koleksiyonu ile fuarda ürün çeşitliliğini sergiledi:

Benzersiz incelikte, özel liflerle dokunan ve ipeğin yumuşaklığını, tüm parlaklığını nar bereketiyle taşıyan “Nar” koleksiyonunun yeşil, beyaz, vizon ve bakır renkleri, dinlendirici tasarımlarıyla yeni bir trendi başlatan Atlas Halı’nın tasarım ekibinin “bizi biz yapan” tüm derin anlamları ilham alarak yarattığı; benliğimizi hissettiren “Sine” koleksiyonu, tanıdık-bildik tüm nostaljik çizgileri günümüze taşıyarak duygusal derinliği ile etkiliyor. Turkuaz, yeşil ve griyi inanılmaz bir zenginlik ve uyum içinde birleştiren, bu yılın yeni trendini oluşturacak renk ve çizgileri barındıran Atlas Halı’nın “Cilve” koleksiyonu da, yine halı severlerde hayranlık yaratacak tüm özellikleri taşıyor. Yeni “Zümrüt” ve “Lal” serileri de, Atlas Halı’nın diğer tüm koleksiyonları gibi, 2015 halı dünyasının “trendsetter”ları olacağı benziyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?