USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ASSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Salih Asfour, ASKON’u ziyaret etti

Assiad Yönetim Kurulu Başkanı Salih Asfour, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Gaziantep Şube Başkanı Alper Tunga Çiftçi’yi merkezlerinde ziyaret etti. Yapılan ziyarette karşılıklı ticari iş birliği konuşuldu.

ASSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Salih Asfour, ASKON’u ziyaret etti
09-02-2022 13:35
Google News

Salih Asfour ve Alper Tunga Çiftçi, gelecek dönemde planlanan projeler hakkında önemli anlaşmalar sağladı.

“Suriyeli iş adamları Türk ekonomisine katma değer sağlıyor”

Assiad ve Askon’un önemli projelere imza atacağının altını çizen Çiftçi; Suriyeli iş adamlarının Türkiye’de bulunmaları geçen 10 yıl içerisinde Türk ekonomisine katma değer sağlamaya devam ediyor.  Assiad ve Askon arasındaki iş birliği bizim için çok önemli olup geleceğe dönük projelerimiz bulunuyor. Kuruluşumuz 1997-1998 yıllarına dayanmaktadır. Türkiye genelinde 60 il de Yurt dışında ise 20 ülkede şubelerimiz var. Derneğimiz kapsamında 6 bin üye bulunmaktadır” dedi.

“Arap ülkelerinde Türk ürünleri sergilenecek”

Amacımız Türk ekonomisine katma değer sağlamak diye kaydeden Asfour; “Assiad olarak önümüzde ki yıllarda Arap ülkelerinde Türk ürünlerini sergileyecek fuarlar düzenleyeceğiz. Şu an da Assiad’ın en büyük hedefi ekonomik entegrasyondur. Derneğimiz 2019 yılında kuruldu. 35 üye ile kurulan Assiad büyümeye devam ediyor. Şu an da üye sayımız 125’tir. Farklı alanlarda (lojistik, ayakkabı, gıda) iş yapmaya devam ediyoruz” diye kaydetti.

Toplantı hatıra fotoğrafları çekilerek son buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?