USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Arsene Wenger: Invincible belgeseli BluTV’de izleyicilerle buluşuyor

Tüm zamanların en büyük teknik direktörlerinden biri olan Arsene Wenger’in çok çarpıcı ve bir o kadar da kusursuz portresini anlatan Arsene Wenger: Invincible belgeseli, discovery+ ayrıcalığıyla BluTV’de izleyicilerle buluşuyor.

Arsene Wenger: Invincible belgeseli BluTV’de izleyicilerle buluşuyor
21-02-2022 12:51
Google News

1996'da Premier Lig kulübü Arsenal'i yönetmek için Londra'ya geldiğinde Fransız direktör Arsene Wenger’i gazete manşetlerinde ilk karşılayan haber “Arsene Kim?” olmuştu. Bu şoke eden atamanın ardından medyada kendisine karşı ciddi bir şüphe, eleştiri ve hatta yabancı düşmanlığına varan söylemler oluşmuştu.

Dahi, ileri görüşlü ve saplantılı bir direktör olan Wenger'in başarısı sadece Arsenal'i değil, beraberinde İngiliz futbolunu ve hatta dünya futbolunu da dönüştürdü. 22 yıl boyunca birçok başarıya imza atan “Le Professeur” lakaplı Wenger; vizyonu, değerleri ve işine bağlılığıyla dünya futboluna sahanın çok ötesine uzanan bir sportif ve kültürel miras bıraktı.

Gabriel Clarke ve Christian Jeanpierre’in yönetmenliğindeki belgesel, daha önce görülmemiş arşiv görüntülerle esrarengiz bir figür olan Wenger’in perdesini aralıyor. Çekimleri İngiltere, Fransa ve Wenger'in memleketi Duttlenheim köyünde gerçekleşen belgeselde Wenger, hikayesini ilk kez kendi sözleriyle anlatıyor.

Arsene Wenger’in çok çarpıcı ve bir o kadar da kusursuz portresini anlatan Arsene Wenger: Invincible belgeseli, discovery+ ayrıcalığıyla BluTV’de.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?