USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Arka Sokaklar'da transfer bolluğu görülüyor! Öyle bir sürpriz yaptı ki sevenleri şaştı kaldı

Birbirinden aksiyonlu sahneleriyle 15 yılı aşkın bir süredir yayın serüvenini kesintisiz devam ettiren Arka Sokaklar ekibi giderek genişliyor. Yetenekli oyuncu Cenk Gürpınar'ın geçtiğimiz günlerde Poyraz karakteri ile kadroya transferinin yapılmasıyla beraber Arka Sokaklar 3 transfe

Arka Sokaklar'da transfer bolluğu görülüyor! Öyle bir sürpriz yaptı ki sevenleri şaştı kaldı
28-02-2022 10:42
Google News

Ayrılıklarıyla olduğu kadar transfer hamleleriyle de kendinden sıkça söz ettiren Arka Sokaklar dizisinde arka arkaya 3 oyuncu birden getirilecek. Bilindiği üzere yakın bir zaman önce televizyon ekranlarının sevilen oyuncusu Cenk Gürpınar'ın Arka Sokaklar'a transferi gerçekleştirilmiş ve burada üstlendiği Poyraz karakteriyle seyircinin beğenisini toplamıştı.

Kurtlar Vadisi ve Diriliş Ertuğrul dizisinden TRT1 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na sürpriz transfer!Kurtlar Vadisi ve Diriliş Ertuğrul dizisinden TRT1 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na sürpriz transfer!

Şimdiye kadar TV'de yayınlanan bölüm sayısı 600'ü geçen ve aradan geçen zamana rağmen seyircinin ilgisinin bir an dahi kaybolmadığı Arka Sokaklar hanesine Fatih Serbest ve Bahar Başar da yazılacak.

Alparslan Büyük Selçuklu sonrası TRT1, müjdeli haberi resmen açıkladı! Bombalar peş peşe patladıAlparslan Büyük Selçuklu sonrası TRT1, müjdeli haberi resmen açıkladı! Bombalar peş peşe patladı

Türker İnanoğlu'nun yapımcılığında yer aldığı ve Orhan Oğuz'un yönetmenliği eşliğinde çekimleri yapılan Arka Sokaklar dizisinde Fatih Serbest, haksız yere hapis yatan mahkumu oynarken Bahar Başar ise hanım ağa olan Handan karakteriyle ekran başındakilerin karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Sinan Yurdakul ve Ozan Yurdakul ikilisinin senaristliğinde bulunduğu Erler Film imzasıyla Cuma akşamlarına damgasını vuran Arka Sokaklar sürprizlerle dolu gelişmeleriyle seyircisini ağırlayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?