USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Arka Sokaklar izleyicisini üzüntüye sokan veda! Gelen haberi duyanlar kulaklarına inanamadı

Kanal D'de 16 senelik bir yayın geçmişi olan ve halen yoğun bir ilginin gösterildiği Arka Sokaklar projesinde yaşanan talihsiz gelişme hayal kırıklığına uğrattı. Arka Sokaklar yapımında uzun yıllar boyunca yer alan ve ekibin olmazsa olmazsa karakterlerinden bir tanesi olarak göst

Arka Sokaklar izleyicisini üzüntüye sokan veda! Gelen haberi duyanlar kulaklarına inanamadı
11-02-2022 10:11
Google News

Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin izlenmeye devam eden ve yılların eskitemediği projelerden biri olarak görülen Arka Sokaklar projesinde hayranlarının inanmakta güçlük çektiği bir olay yaşandı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 20.bölüm fragmanı 'Kaybetmek üzereyiz!' Asıl ölüm saldırısı şimdi başladıBarbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 20.bölüm fragmanı 'Kaybetmek üzereyiz!' Asıl ölüm saldırısı şimdi başladı

Arka Sokaklar 614.bölüm fragmanında, 'Emniyet Müdürü Engin Balkan bu teşkilatın gözbebeğiydi. Gurur duyulacak meslektaştı, örnek bir polisti. Yıllarca bu şehrin her sokağında gezdi. Müdür olduktan sonra bile devriyelere çıktı. Sokaklardan hiç kopmadı. Böyle bir silah arkadaşımız olduğu için ben de ekibim de çok şanslıyız. Gururuyla, onuruyla hizmet etti bu teşkilata. Unutmayacağız!' sözleri işitildi. 

Kanal D Arka Sokaklar'ın Engin Balkan'ı İlker İnanoğlu Ayrılıyor mu?

Teşkilatta 'Emniyet Müdürü' unvanıyla görevini icra eden Engin Balkan karakterinin son yolculuğuna uğurlandığı Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ekran başındakileri duygulandırdı. Uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayata gözlerini yuman Engin'e cenaze töreninin düzenlendiği görüntülerin verilmesinin ardından 'İlker İnanoğlu diziden ayrılıyor mu, veda mı edecek?' sorusu akılları kurcalamaya başladı.

Senaryo gereği tabutunun kaldırıldığı sahneyle izleyenlerin kafasında soru işareti bıraktıran İlker İnanoğlu'nun gerçekten diziden çıkıp çıkmayacağı şimdilik bilinmiyor. Fakat, bazı kaynaklardan alınan bilgilere göre kesin olmamakla beraber diziyle anlaşmazlık yaşadığı ifade edilen İlker İnanoğlu'nun yolları ayıracağı iddiası ileri sürüldü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?