USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Araç hurdaya döndü, sürücüsü kazayı ucuz atlattı

Sultangazi'de Kartal marka otomobilin sürücüsü, iddiaya göre, hafif ticari aracın trafikte makas atarak ilerlemesi nedeniyle yolcu almak için duran bir dolmuşa çarptı. Kazada Kartal marka otomobil kullanılamaz hale gelirken, hafif yaralan sürücü kazayı ucuz atlattı.

Araç hurdaya döndü, sürücüsü kazayı ucuz atlattı
27-12-2022 11:32
Google News

Kaza, dün öğle saatlerinde Malkoçoğlu Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzeri Mescid-i Selam mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Yusuf Dinçer yönetimindeki 34 NYF 95 plakalı Kartal marka otomobil, Habibler istikametinde ilerlediği esnada makas atarak arkadan gelen ticari aracın kendisini sollamaya çalışması nedeniyle yolcu almak için yol kenarında bekleyen dolmuşa çarptı. Kaza sonrası dolmuşta hafif hasar oluşurken Kartal marka otomobil ise kullanılamaz hale geldi. Kazaya neden olan ticari araç ise olay yerinden uzaklaştı. Ters dönüp kullanılamaz hale gelen otomobilden kendi imkanları ile çıkan sürücü Yusuf Dinçer, kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Vatandaşlar ise sürücüsünün yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza nedeni ile yaklaşık yarım saat boyunca trafiğe kapanan yol vatandaşların otomobili sürükleyerek kenara çekmesi ile yeniden açıldı. Büyük çapta hasar gören otomobil, çekici yardımı ile bulunduğu yerden kaldırılırken kazaya neden olan ticari araç sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Hasan Tik
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?