USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Anne adaylarına ’Güvenli Annelik ve Emzirme’ eğitimi verildi

1-7 Ekim Emzirme Haftası dolayısıyla çiçeği burnunda heyecanlı anne adaylarına ‘Güvenli Annelik ve Emzirme’ eğitimi verildi.

Anne adaylarına ’Güvenli Annelik ve Emzirme’ eğitimi verildi
06-10-2018 10:36
Google News
1-7 Ekim Emzirme Haftası münasebeti ile Gaziantep Birlik Vakfı Hanımlar Komisyonu ve Gaziantep Çocuk Gelişim Merkezi öncülüğünde GAP İdaresi ve TAP Vakfı işbirliği ile ev sahipliğini Dumlupınar Mahallesinde bulunan Çocuk Gelişim Merkezinin üstlendiği anne adaylarına yönelik eğitim etkinliğinde Güvenli Annelik ve Emzirme eğitimi verildi.

Gül Gürbüz ve Başak Demir tarafından verilen eğitimde çiçeği burnunda heyecanlı anne adaylarına gebelik süreçleri, beslenme, gebelikte oluşabilecek tehlikeler, anne sütünün önemi ve emzirme yöntemleri hakkında bilgiler verildi. 

Bu bilgilerle anne adaylarının sosyal uyum süreçlerini güçlendirip destekleyerek bu özel ve zorlu dönemlerini daha bilinçli bir şekilde geçirmeleri konusunda bilgi sahibi olmaları hedeflendi. Anne adaylarının yoğun ilgi gösterdiği programın sonunda katılımcılara teşekkür eden Birlik Vakfı Hanımlar Komisyonu Başkanı Fatma Bal, annelere çeşitli hediyeler takdim ederek anne adaylarının moral ve motivasyonlarının artırılmasında katkıda bulundu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?