USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

ALLAH YAZMIŞSA OLUR

Ak Parti’de ikinci kez milletvekili olmak için adaylık başvurusunda bulunan Ahmet Uzer, “Ak Parti teamüllerinde görev istenmez, verilir. Bize ne görev verilirse verilsin partinin bir neferi gibi çalışırız. Milletvekilliğimiz eğer Allah yazmışsa olur” dedi. Uzer, Şamil Tayyar ile ilgili de övgüyle bahsederek, Gaziantep için denge olduğunu söyledi.

ALLAH YAZMIŞSA OLUR
25-02-2015 11:45
Google News
Eski Ak Parti Milletvekili, Eski İl Başkanı Ahmet Uzer, 8 yıl sonra meclise tekrar geri dönmek için aday adaylığı başvurusu yaptı. Uzer, kendi niyetleri ne olursa olsun nihai kararı partinin büyüklerinin vereceğini söyledi.

SİYASET NEFİS MÜCADELESİDİR

Ak Parti’den milletvekilliği ve il başkanlıkları yapan Ahmet Uzer, yeniden adaylığıyla ilgili Haber’e konuştu.

Ak Parti’nin kurucuları arasında yer aldığını ifade eden Uzer, “ Partinin kuruluşundan bugüne 14 yıl geçti. 13 Yılda Türkiye’yi tek başına idare eden irade, her seçimde oy kaybı yaşamadan zaferle çıktı. Genel ve yerel seçimlerden zaferle ayrıldı. Cumhuriyet tarihinin seçilmiş ilk cumhurbaşkanlığı da Ak Parti’ye nasip oldu. Bu parti 13 yılda 3 başbakan, 2 cumhurbaşkanı çıkarmış bir partidir. Bu partinin bir neferi olmaktan her zaman gurur duydum” dedi.

Milletvekilliğinden sonra il başkanlığı görevin kabul etmesiyle ilgili Uzer, şunları söyledi: “ Siyaset nefis mücadelesi yeridir. Hiçbir görevden kaçınılmaz. Görevin büyüğü küçüğü olmaz. Allah Ak Parti ile milletvekili olmamızı nasip etti. 2007 Yılında sen yoksun dediler, hakkımızdan hayırlısı bu diyerek, Gaziantep’e alnımız ak geldik. 2009 Yılında göreve çağırdılar, il başkanı olacaksın dediler… Emir kabul ettik 6 yıl bu görevi yaptık. Şimdi milletvekilliği için yeniden niyet ettik. Genel Başkanımızı takdiri ve Allah nasip ederse, milletvekili adayı oluruz. Olmazsa da, hakkımızdan hayırlısı bu diyerejk yine partimize bir nefer gibi hizmet ederiz.”

Uzer, 12 yıllık siyasi hayatında hep hizmet yaptığını, haram yemediğini ve yetirmediğini belirterek, “Hep haklının yanında olup hizmet vermeye çalıştım. Haram yemek isteyenlerin de haram yemelerini önledim ve Gaziantep’teki engellilerin ve yardıma muhtaç olan ailelerin hep yanında oldum. Milletvekilliğini eğer Allah yazmışsa olur. Bizim siyasi anlayışımızda ve kültürümüzde ben bu görevi istiyorum yoktur. Görev verilir” diye konuştu.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ EKİP ÇALIŞMASI YAPTI

Milletvekili ve daha sonra il başkanlığı kimliğiyle Gaziantep Ak Parti teşkilatına mercek tutan Uzer, sözlerini şöyle sürdürdü: “ Ak Parti Milletvekili olan, eski ve yeni tüm arkadaşlarımız söz konusu Gaziantep olduğunda müthiş bir ekip çalışması yaptılar. Ak Parti Milletvekillerinin bu birlikteliği ve ekip çalışması diğer illere hep örnek oldu. Bu ekip çalışmasında belediye başkanlarımızda her zaman görev aldılar. Bayrağı devralan arkadaşlarımız çıtayı daha yükseğe taşımayı hedefledi. Ve bunda da başarılı oldular”

ŞAMİL TAYYAR BİR DENGEDİR

 

Uzer, Şamil Tayyar ile ilgili düşüncelerini belirtti. Ak Parti Milletvekili Adayı Uzer, “ Şamil Tayyar ilke belki bazı konularda anlaşmazlığa ve fikir ayrılığına düştük. Ama ben kendisini seviyorum. Net bir duruşu var. Şamil Tayyar, Gaziantep için bir dengedir. Tayyar’ın önümüzdeki dönemde de Gaziantep’in aktif siyasetinde büyük rol üstleneceğine inanıyorum” dedi. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?