USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Akşener’in programı netleşti!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 17 Aralık Cuma günü Gaziantep’te olacak. Kent genelinde bir dizi ziyaretlerde bulunup vatandaşlarla buluşacak olan Akşener’in Gaziantep programı netleşti.

Akşener’in programı netleşti!
14-12-2021 19:55
14-12-2021 20:00
GAZİANTEP
Google News

Gaziantep’te siyasi hareketlilik bitmiyor. Geçtiğimiz hafta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinin ardından bu hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ziyareti ile kentte hareketli günler yaşanacak. 17 Aralık Cuma günü Gaziantep’e gelecek olan Akşener’İn kent gelişi öncesi İYİ Parti Gaziantep İl ve İlçe Teşkilatları hazırlıklarını sürdürüyor.

PORGRAM NETLEŞTİ…

Akşener’in kente gelişi öncesi Gaziantep Programı da netleşti. Akşener, kent programına Nizip ziyareti ile başlayacak. Nizip’te esnaf ziyaretinde bulunacak olan Akşener’in ikinci durağı Oğuzeli olacak. Oğuzeli’nde de esnafı ziyaret edecek olan Akşener, öğleden sonra kente gelecek. Burada Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım ve Yönetimini ziyaret edecek olan Akşener’in sonraki durağı ise Balıklı Meydanı olacak. Balıklı Meydanı’nda başlayarak bölge esnafıyla bir araya gelecek olan Akşener’in programı saat 17.00’de sona erecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?