USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Akacan UBP’yi Kirletiyor,Siyaseti de Kirletecek

İşte FETÖ Kıbrıs Para Kasası Bulut Akacan…

Akacan UBP’yi Kirletiyor,Siyaseti de Kirletecek
15-12-2017 22:20
Google News
FETÖ Kıbrıs Bağlantısı olan Bulut Akacan, FETÖ ile ilişkisi deşifre olunca kimi gazeteleri para karşılığı reklam vererek susturmaya çalıştı kimilerini ise tehdit ve şantaj ile sindirmeye çalışıyor.Kaçak, yasa dışı Sanal BET işiyle de  uğraşan ve FETÖ’nün paralarını bu yolla Kıbrıs’ta aklayan Bulut Akacan son olarak FETÖ, FEO yapılanmasıyla Kıbrıs’ta inşaat sektöründe ortaya çıkmıştı.

FETÖ VE FEO

İsimleri arasında bile ilişkinin,bağın açıkça ortaya çıktığı para aklama operasyonunda Bulut Akacan sahte evrak düzenlemekle de yeniden son günlerde gündeme geldi.

Tüm bunları korkmadan cesurca yazan ve teklif edilen paraları kabul etmeyen gazetecilere hedef alan Bulut Akacan FETÖ ile bağlantısını gizlemek için kendine ait kurdurduğu 5’ten fazla ve farklı, sözde internet sitelerinden saldıraya geçiyor.

Akacan UBP’yi Kirletiyor,Siyaseti de Kirletecek…

UBP’den ne karşılığında olduğu, kamuoyunun takdirine bırakılan adaylığı ile ilgili hep tartışma konusu olan Bulut Akacan Sanal Para ve Sanal BET , bahis ( kirli para ) gücünü devreye sokarak kurdurduğu çakma internet sitelerinden bazı gazetecileri hedef alarak SPONSORLU (Facebook’ta para karşılığı reklam ile ) haberler yaptırarak medyayı kirletiyor. İşte bu zihniyet UBP’yi de adaylığı da kirleterek seçilmesi halinde ise tüm KKTC siyasetini kirletecektir.

 

 Bizde sizler için Bulut Akacan Kimdir ve Basında nasıl yer alıyor onu derledik… İşte basında çıkan haberler.

Kıbrıs Manşet : Akkurt: “Bulut Akacan Yargıda Hesap Verecek” 

 

’"

 

VOLKAN Gazetesi Genel Koordinatörü Aydın, Altınbaş Holding’in veliahtı Bulut Akacan’ın yalan ve iftiralarını yanıtladı; Dün Kanal T’de yayınlanan canlı programa katılan Bulut Akacan, VOLKAN gazetesi ile yöneticilerine yönelik yalan ve iftiraya dayalı çok çirkin saldırılarda bulundu. Bulut Akacan, program yapımcısı Ferda Ekinci’nin sorularına açıklık getireceği yerde, yalana ve iftiraya sarılarak VOLKAN gazetesi yöneticilerine yönelik çok ağır itham ve saldırılarda bulundu.

 

SuperHaberTV : “FETÖ’cüler milyonluk arsayı nasıl gasp etti? Akıllara durgunluk veren yargı skandalı…”

 

’"

 

Ayrıca Vakkas Altınbaş’ın damadı Bulut Akacan ile Bank Asya’nın kurucu ortaklarından Ömer Hasırcılar’ın KKTC’de faaliyet gösteren FEO isimli ortak gayrimenkul şirketi bulunuyor. Ekonomist Dergisi’nin Mart 2017 tarihli sayısında Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, aynı arsaya yapacakları inşaat girişiminden bahsetmişti. Vakkas Altınbaş, oğlu Orkun Altınbaş ile Serdar Altınbaş’ın söz konusu arsa üzerinde 300 milyon TL gelir beklentili bir inşaat yapacaklarını anlatmıştı. Arsa halen Darbaz’ın arsasının hileli şekilde devredildiği FC Yapı’nın üzerinde kayıtlı görünüyor.

 

Türkiye’de yayın yapan Yeni Şafak Gazetesi de 26.04.2017 tarihli  “FETÖ Yargısıyla Milyonluk Gasp” başlıklı haberinde Akacan’ın FETÖ’yle bağlantılarına değinmişti.

 

’"

 

Gazetemizin 09 Kasım 2017 Tarihli Haberi : KKTC’de FETÖ İzleri

 

’"

Bir süre önce “FETÖ’nün Kasası” Bank Asya ile iş yaptığı ileri sürülen Bulut Akacan ile ilgili gelişmeler gün yüzüne çıkıyor. Hakikat Haber Merkezi, konuyla ilgili belgeleri mercek altına alıyor.

Kıbrıssondakika.com olarak okuyucularımıza, Akacan’ın FETÖ bağlantısının gazetemizi hedef alan iftaralara rağmen yılmayıp gün yüzüne çıkartacağımızın garantisini veriyoruz.

 

Saygılar ve Sevgiler… Kıbrıs Son Dakika Ailesi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?