USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

AK Parti’de aday adayları sahaya indi

Gaziantep’te 24 Haziran seçimleri için parti teşkilatları ve aday adayları yoğun bir tempo ile çalışıyor. Milletvekilliği aday adaylığı için partilerine müracaatta bulunan isimler sahaya inerek çalışmalarını hızlandırdı. Parti teşkilatlarını gezen aday adayları bir yandan da vatandaşlarla bir araya gelerek kendilerini anlatıyor.

AK Parti’de aday adayları sahaya indi
02-05-2018 10:08
Google News
24 Haziran’da yapılacak seçimlerde aday olmak isteyenlerin sayısı her geçen gün artarken, AK Parti ve MHP’de yoğun trafik siyasi kulisleri de hareketlendiriyor. Milli İttifakı oluşturan AK Parti ve MHP’den aday adayı olan isimler müracaatlarının ardından sahaya inerek listede yer bulmak adına kendilerini anlatmaya çalışıyor.

24 Haziran’daki seçimlerde yeni sisteme geçiş nedeniyle Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve mevcut milletvekillerinin durumu merak ediliyordu. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, aday adaylık başvurusunda bulunmazken, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve mevcut milletvekilleri aday adaylığı için müracaatını Ankara’da genel merkeze yaptı. Abdulhamit Gül ile ilgili sürpriz bir gelişme olmadığı takdirde Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde Bakan olarak görev alacağı belirtiliyor.

AK PARTİ’DEN MÜRACAAT EDENLER

Abdulhamit Gül, Şamil Tayyar,Ahmet Uzer,Nejat Koçer, Halil Uğur, Memik Terlemez, M.Menderes Karaduman, Selami Yetkinşekerci, Mehmet Yusuf Aslan, Ahmet Ünalan,Zekeriya Aslan,Muhittin Bay,Abdullah Devrim Sever,Abdullah Durdu,Mustafa Yurdakul,Derya Bakbak,Oray Yağmur Elitaş, Hüseyin Özdemirli, Beslami Cevher, Hayri Kamalı, Hasan Yıldırım,Aysun Şengül,Yeliz Açgar,İbrahim Ağırman,Emine Yağmur, Ahmet Batmaz,Kenan Öztürk,Kürşat Göksel Altun,Mehmet Özdal,Mehmet Mazıcıoğlu,Kemal Ürkmez,Mehmet Fatih Çetinkaya,Özlem Müftüoğlu,Resul Kaya,Muhammed Hakan Tanrıöver,Abdulkadir Yüksel,Mehmet Erdogan,Serpil Kavrak,Semih Simitçi,Abdulkadir Güllüoğlu, Selahattin Aslantaş,Hasip Şahin, Veli Kıyak,İrfan Çelikaslan,Mustafa Bozgeyik,Merve Tatar,Mehmet Sarı,Ali Şahin,Elif Korkmaz,Yavuz Coşkun,M.Fatih Aslan, Burak Kızılelma, Burak Gezici, M.Nuri Turan, Rima Güney, Gülizar Keçel, Abdullah Tancan, Adem Yücel, Müslüm Yüksel, Meltem Tabur, Mehmet Aksoy , Tamer Şentürk, Orhan Toplar, Mehmet Kızıl, Yaşar Atılgan M.Emin Aslan, Mehmet Çoban, Burak Kalkan, Hasan Özaygut, Faik Akyılmaz, Kübra Sökücü, Serkan Emre, Mehmet Erdoğan.

TEMAYÜL CUMARTESİ GÜNÜ

AK Parti Gaziantep’te temayül yoklamasının tarihi ve yeri belli oldu. Daha önce 3 Mayıs olarak açıklanan temayül yoklaması genel merkez kararıyla ertelenmişti. Son açıklamaya göre temayül yoklaması 5 Mayıs’ta 81 ilde aynı anda yapılacak. Ardından 14 alt komisyon aday adaylarıyla mülakat yapacak. Şato’da yapılacak olan temayül yoklamasında 300’e yakın üye oy kullanacak.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?