USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Adıyaman'daki montajlı dolandırıcılık bu kadar da olmaz dedirtti

Adıyaman'da evlilik hazırlığı yapan genç kızı, babasının ve amcasının ses kayıtlarını montajlayarak kandıran dolandırıcılar, talihsiz kızın bozdurduğu 80 bin liralık altınların parasını hesaplarına yatırmasının ardından ortadan kayboldu. Evlilik hayalleri biten genç

Adıyaman'daki montajlı dolandırıcılık bu kadar da olmaz dedirtti
04-06-2021 19:21
Google News

Adıyaman'da yaşanan son dolandırıcılık olay bu kadar da olmaz dedirtti. Edinilen bilgilere göre, 1 Temmuz tarihinde dünya evine girecek olan Ayşegül Akça'yı telefonla arayan dolandırıcılar, babası ile amcasının bir kuyumcu soygunu esnasında kimliklerinin bulunduğunu ve evde bulunan altınların çalıntı olabileceğini söyleyerek seri numaralarını istedi. Dolandırıcılar daha önceden aradıkları Ayşegül Akça'nın babası Mustafa Baba ile amcası Mehmet Baba'nın ses kayıtlarını montajlayarak telefondan genç kıza dinletti.

Baba ve amcanın yardım istediği montajlı ses kaydı genç kızı çaresiz bıraktı

Montajı yapılmış ses kayıtlarında, “Ayşegül kızım biz karakoldayız, polisler yanımızda ne diyorlarsa yap biz altınların parasını aldık, sen o parayı hesaba yatır” şeklindeki cümleleri dinleyen genç kız, kuyumcuda altınları bozdurdu. Nişan töreninde kendisine yapılan altınları bozduran genç kız, 80 bin TL'yi alarak bir bankadan dolandırıcıların verdiği hesaba aktardı. Bir süre sonra dolandırıldıklarını anlayan genç kız ve ailesi, polis merkezine giderek dolandırıcılardan şikayetçi oldu. Evlilik hayallerinin suya düştüğünü söyleyen Ayşegül Akça ve ailesi yetkililerden dolandırıcıların bulunmasını istedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?