USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Aday listesine giremeyen Tatlıses'ten 'Erdoğan' paylaşımı!

5. kez başvurduğu AK Parti'nin milletvekili aday listesine yine giremeyen İbrahim Tatlıses, takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Tatlıses sessizliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir fotoğrafını paylaşarak bozdu.

Aday listesine giremeyen Tatlıses'ten 'Erdoğan' paylaşımı!
12-04-2023 06:39
Google News

Seçime sayılı günler var siyasi kulislerde hareketlilik devam ediyor. Geçen hafta siyasi partiler milletvekili aday listelerini YSK'ya verdi.  Çok sayıda isim, milletvekili adaylığı için partilerin listelerine girmeye çalıştı.

İçlerinde tanınmış ve ünlü isimlerin de yarıştığı milletvekilliği adaylığında, bazı isimler liste dışı kaldı. Bu isimlerin en başında olanlardan biri de ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses oldu.

Geçmiş dönemlerde 4 defa AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan ancak aday gösterilmeyen türkücü İbrahim Tatlıses, 5. kez yaptığı başvurusu da olumsuz sonuçlandı.

ELEŞTİRİLERE FOTOĞRAFLI CEVAP

Sosyal medya kullanıcılarının "Daha kaç kez başvuracaksınız? Yeter" yorumlarına cevap veren Tatlıses, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğrafını paylaşarak şu notu yazdı:

Biz bu tablonun aşıklısıyız başka bir şey beni ilgilendirmiyor. Ben milletvekili olmuşum, olmamışım problem değil. Benim her zaman Sayın Cumhurbaşkanımın yanında bir koltuğum vardır. Bu da böyle biline.

Biz bu tablonun aşıklısıyız başka bir şey beni ilgilendirmiyor ben millet vekili olmuşum olmamışım problem değil benim her zaman sayın cumhurBAŞKANIMIN yanında bir koltuğum vardır buda böyle biline pic.twitter.com/fep2kKCJPb

— İbrahim Tatlıses (@imparatoribo) April 11, 2023

"BENİM MESELEM SAYIN ERDOĞAN"

Öte yandan Tatlıses, milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından da bir paylaşım yapmış, "Benim meselem Türkiye! Benim meselem Urfa! Benim meselem Sayın Erdoğan. Gerisi tegoti, çıgoti" ifadelerini kullanmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?