USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

ABDULHAMİT GÜL MİLLETİMİZİN KARNI BOŞ VAATLERE TOK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Adayı Abdülhamit Gül, muhalefet partilerinin vaadlerini ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gaziantep mitingine ilişkin açıklamalar yaptı.

ABDULHAMİT GÜL MİLLETİMİZİN KARNI BOŞ VAATLERE TOK
16-05-2015 20:47
Google News
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gaziantep Milletvekili Adayı Abdülhamit Gül, AK Parti Gaziantep milletvekili adayı Yusuf Erdem Güzelbey ve  Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte esnafın iş yerlerini tek tek gezerek, kendilerini tanıtıp, esnaflarla bir süre sohbet ettiler. AK Parti Milletvekili adayları, 7 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak, daha iyi bir Türkiye için esnaflardan dua ve destek talebinde bulundu. Esnafların yoğun ilgisiyle karşılanan milletvekili adayları, Ünaldı ve Şehreküstü mahallelerini gezdikten sonra çeşitli bölgelerde seçim çalışmalarını sürdürdü.

KILIÇDAROĞLU’NA CEVABI, 7 HAZİRAN’DA MİLETİMİZ SANDIKLARDA VERECEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Adayı Abdülhamit Gül Ünaldı ve Şehreküstü esnaflarını ziyaret etti. Taksicisinden, esnafından, iş adamına, işçisine kadar çok büyük bir teveccüh var. Özelikle Gaziantep’te hamdolsun partimize olan teveccüh artarak devam etmekte olduğunu söyleyen Gül, "Sandığa gitme yönünde bir gayreti olmayanda kararsız olanlarda da Ak Partiye doğru büyük bir yöneliş var bunu hem çalışmalarımızla görüyoruz hem de Gaziantep ile ilgili yapılan kamuoyu yoklamaları böyle gösteriyor. Diğer partilerin tek vaadinin koalisyon olduğunu Gaziantepli hemşerilerimizi çok ürkütüyor endişeye sevk ediyor. Gaziantep’te elde edilen istikrar ortamından kaynaklı refah hayatı, yine istihdam ortamını iyileştirmesi, Gaziantepli hemşerilerimizi çok memnun etmiş durumunda Ak Parti hükümeti ile bu kazanımların geriye gitmesi, işsizliğin artması, esnafın kepenk kapatması hep oy isteyen diğer partilerin yönettiği Türkiye’ye ait tablolar bu tabloyu bir daha yaşamak istemiyorlar, görmek istemiyorlar. Gaziantepli hemşerilerimiz istikrarın ne demek olduğunu çok iyi biliyorlar. gece gündüz çalışıp bir tek hafta sonu çoluk çocuk sevdikleriyle bir sahresi var, bir pikniği var gider yağlı köftesini ya köftesinin yapar bir gününü ona ayırır onun haricinde Antep için ülke için ne yaparım taş üstüne bir taş daha koyar mıyım bunun derdinde o yüzden Gaziantepli hemşerilerimiz gibi hükümetimiz de arı gibi çalışıyor, bu memleket havasıyla hizmetleri sürdürüyor, hizmetlerimiz artarak devam edecek. Kimsenin diğer muhalefet vaatlerine inandığı yok. Burada Şehreküstü’deyiz bizim burada bir laf vardır kale altında kendi söyler Şehreküstü’de inanır bunların bunların vaatlerine kim inanır ancak kendileri inanır, milletimizin karnı tok boş vaatlere sadece kendilerinin inandığı bu vaatlerin hiç bir şekilde tutar tarafı yok. Dün sayın Kılıçdaroğlu burada 15 bin kişi ile bir miting yaptı, 5 Haziranda bütün Gaziantepli hemşerilerimizi davet ediyoruz 100 binleri Gaziantep’te bu vaatlere cevabı vereceğiz asıl cevabı da milletimiz 7 Haziran’da  sandıkta verecek bütün koalisyon için çırpınan sadece koalisyonla ülkeyi üçümüz beraber yönetelim diyenlerin cevabını milletimiz  7 Haziran’da verecekler" dedi.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?