USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

70 bin dolarlık gasp yalanı: Polis gerçeği ortaya çıkardı

Fatih'te dövülerek üzerindeki 70 bin dolar ve 60 bin lira parasının gasp edildiğini iddia eden zanlının ‘gasp yalanını', polis deşifre etti.

70 bin dolarlık gasp yalanı: Polis gerçeği ortaya çıkardı
08-06-2021 18:56
Google News

Edinilen bilgiye göre, Fatih Aksaray'da 2 Haziran akşamı 'gasp edildim' diyerek 3 Haziran'da karakola giden Musa T. adlı zanlının oyununu polis bozdu. Şüpheli, dövülerek gasp edildiğini ve 70 bin dolar ile 60 bin lira parasının gasp edildiğini ileri sürdü.

Musa T., yüzüne sprey sıkılmak suretiyle 70 bin dolar ve 60 bin lira parasının gasp edildiğini polise bildirdi. Musa T.'nin iddiası ile ilgili hemen harekete geçen ve geniş çaplı araştırma başlatan polis, şahsın ifadesindeki çelişkili sözleri üzerine incelemelerini derinleştirdi. Bilinci kapalı olarak hastaneye getirildiğini anlatan Musa T.'nin, bayıldığını söylediğini, olayın ardından kendisini 112 ekipleri tarafından hastaneye götürüldüğünü iddia etti. Sonraki ifadesinde oğlu tarafından yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını anlatan Musa T.'nin beyanlarındaki çelişkileri tespit eden emniyet ekipleri, bu kez şüphelinin oğlunu sorguya aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?