USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

66 ÇİFT MUTLULUĞA EVET DEDİ

Gaziantep’te 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenmek isteyen onlarca çift nikah memurlukları önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yeni çiftlerin nikah akdini gerçekleştiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçede 6 yılda 43 bin 501 çiftin nikahlarının kıyıldığını söyledi.

66 ÇİFT MUTLULUĞA EVET DEDİ
15-02-2015 17:51
Google News
Nikahlarını 14 Şubat gibi önemli bir tarihte gerçekleştirmek isteyen onlarca çift sabahın erken saatlerinden itibaren Şahinbey Belediyesi Evlendirme Memurluğu önünde sıraya girmeye başladı. Nikah Memurluğuna başvuru sırasına göre isimleri okunarak çağrılan çiftlere sürpriz yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftlerin nikahlarını kıydı. ”Şahinbey’de Mutluluğa Evet Yazılı” tişörtleri giyerek nikah masasına oturan çiftler karşılarında Başkan Tahmazoğlu’nu görünce şaşırdılar.

TAHMAZOĞLU: “HAYAT SEVGİ İLE BAŞLAR”

Günün anlam ve öneminden dolayı bazı çiftlerin nikahlarını kendisinin kıydığını ifade eden Başkan Tahmazoğlu,  “Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Ben seven herkesi yürekten kutluyorum. Hayat sevgi ile başlar, bu yüzden sevgi bizim için çok önemli. Belediyemize başvuran 66 çiftin nikahını bugün kıyacağız, onların mutluluğuna şahitlik edeceğiz. Çiftlerimizi bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. İlçemiz gerçekten çok bereketli. Geçtiğimiz yıl 28 bin 258 kişi nüfusumuzda artış yaşandı ve 7 bin 482 çift evlilik yaptı. Doğumlarda oldukça fazla 23 bin 300 bebeğimiz dünyaya geldi. Benim görevde olduğum süre içerisinde, 6 yıl içerisinde 43 bin 501 çiftimizin nikahını gerçekleştirdik buda bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı” diye konuştu.

Nikah için özel bir gün seçtiklerini ifade eden çiftler ise nikahlarını Mehmet Tahmazoğlu’nun kıymasıyla daha da özelleştiğini söylediler. Böylesi özel bir günde kendilerine destek olduğu için Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür eden çiftler,  bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek yaşanan anı ölümsüzleştirdiler.

 

Başkan Tahmazoğlu, nikah sonrası çiftlere; Kuran-ı Kerim, Seccade, Aile İlmihali, Evlilik Kitabı ve Namaz Hocasından oluşan set hediye etti. Şahinbey Belediyesi Nikah Memurluğunda sabah 09.00 ile 12.00 saatleri arasında 66 çiftin nikahının kıyıldığı bildirildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?