USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

500 metre uzunluğundaki dev yarık mahallede yaşayanları tedirgin etti

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde göçük ve yarıklar oluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana bölgenin farklı mahallelerinde ortaya çıkan göçükler, bu kez Kırkgöz Mahallesi'nde ortaya çıktı. Vatandaşlar, sabah uyandıklarında gördükleri 60 santimetre genişliği

500 metre uzunluğundaki dev yarık mahallede yaşayanları tedirgin etti
13-08-2021 20:11
Google News

Kırkgöz'de sabah saatlerinde evlerinden çıkanlar, yaklaşık 60 santimetre genişliğindeki ve 500 metre uzunluğundaki göçük ve yarıklarla karşılaştı. Tedirgin olan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, yarığın büyüme ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemi aldı. Belediye ekipleri ise göçüğü kapatmak için çalışma başlattı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Afyonkarahisar İl Müdürlüğü ekiplerince göçük ve yarıklarla ilgili inceleme başlatıldı.

"28 YILDIR BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

Mahallede yaşayan Emin Duymuş, yarıklara karşı önlem alınmasını isteyerek, "28 yıldır bu mahallede ikamet ediyorum, bu göçüğü bugün fark ettim. Gerekli yerlere bildirildi, tutanaklar tutuldu. Buraların kapatılmasını talep ediyoruz" dedi.

DAHA ÖNCE DE BÖLGEDE YARIKLAR OLUŞMUŞTU

Bolvadin'in Şıhlar, Akçeşme ve Konak mahallelerinde geçen yıl da yarıklar oluşmuştu. Mayıs ayında ise Derekarabağ köyü yolu ve çevresindeki tarım arazileriyle, yine Kırkgöz Mahallesi yolunda çukur oluşmuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?