USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

5 kişiye mezar olan havuz faciası davasında yeni gelişme

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde elektrik akımına kapılarak 5 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan yüzme havuzu ile ilgili davada aralarında Akyazı Belediye Başkanı ve eski Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan'ın da bulunduğu 6 sanık hakkında açılan dava, merkezin elektrik i

5 kişiye mezar olan havuz faciası davasında yeni gelişme
01-04-2021 22:41
Google News

Akyazı Kuzuluk Mahallesi'nde 23 Haziran 2017 tarihinde Kadir Kaya ve babası Mehmet Kaya'nın sahibi olduğu yüzme havuzunda elektrik akımına kapılan Davut Mert Kaliç, Gökay Yıldırım Geç, Nurullah Önlütürk, Kadir Kaya ve Mehmet Kaya hayatlarını kaybetti. 5 kişiye mezar olan yüzme havuzu ile ilgili açılan davada yargılama sürecine devam edildi.

Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen duruşmada, Akyazı Belediye Başkanı ve Kuzuluk eski Belediye Başkanı Bilal Soykan'ın da bulunduğu 6 sanık hakkında ‘Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma' suçundan 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldığı ve mahkeme dosyasıyla birleştiği okundu. Duruşmaya, yüzme havuzunun elektrik sistemiyle ilgilenen tutuksuz sanık K.D. katılmazken, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, diğer sanıklar, müştekiler ve taraf avukatları salonda hazır bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?