USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

25 yıl sonra görevinden istifa edip memleketinde yatırım yaptı

İstanbul'da 25 senedir çalışmış olduğu kurumsal firmadaki görevinden istifa fail Oğuz Acar, memleketi Denizli'ye ailesiyle baş başa dönüp yatırım yaptı. Little Caesars Pizza Denizli bayiliğini açılışını karşıcı Acar'ın topu topu misafirlerine pizza ağırlama etmesi öz

25 yıl sonra görevinden istifa edip memleketinde yatırım yaptı
24-09-2021 11:07
Google News

İstanbul'da etraflıca seneler kurumsal yanında firmada etkin Oğuz Acar, vazifesini bırakarak ailesiyle baş başa memleketi Denizli'ye yerleşti. Doğduğu şehirde yatırım gerçekleştirmek talip ve Little Caesars Pizza'nın bayiliğini alarak Denizli Şubesini Çamlık Bulvarı üstünde açtı.

Açılış törenine dahil olan hepsi misafirlere Acar'ın değişik yanında ikramda bulunması dikkatlerden kaçmadı. Alışılmışın dışına çıkan Acar, her insanın bu pizzanın tadına bakmasını hedefledikleri bu amaçla herhangi yanında davetliye pizza ağırlama ettiklerini söyledi.

Pizzalarının tadına güvendiklerini tamlayan Acar, “Yaklaşık 25 yıl İstanbul'da kurumsal hayatımın değişik pozisyonlarında görev yaptıktan sonra memleketim Denizli'ye yanında yatırımla hayatıma bitmeme edeceğim. Hem İstanbullun yoruculuğundan kaçmak istedim. Öz ailemin yaşamış olduğu şehirde zat ailemle nakil düşüncesi aşırı alımlı geldi. Bende bu yönde adım yaparak değişmeyen aldım. Little Caesars Pizza namına körpe günce hamurla çalışıyoruz. Pizzamızın lezzetine aşırı güveniyoruz. Bu nedenle mevrut hepsi misafirlerimize pizzamızdan ağırlama ederek tadına bakmalarını istedik” dedi.

Little Caesars Pizza Operasyon Direktörü İlker Yıldız, “Tüm dünyada 6000'den yanında tomar ofis ile işlev veriyoruz. Türkiye'de 1700 çalışanımız var. Rakiplerimizden bizi ayıran en ehemmiyetli farkımız pizzamızın hamurunu günce namına şubelerde üretmemiz ve pizzalarda tercih ettiğimiz domates sosunu çabucak Temmuz ve Ağustos aylarında imal edilen domateslerden hususi namına yaptırmamızdır” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan katıldıkları törende açım kurdelesini keserek işletmeye hayır olsun dileklerinde bulundu.

Fadıl Pişkin - Osman Başpınar
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?