USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

2 yaşındaki Ecrin'in annesinden yürek dağlayan feryat

Antalya'nın Serik ilçesinde ortadan kaybolan 2 yaşındaki Ecrin'i arama çalışmalarından şu ana kadar bir sonuç elde edilemedi. Küçük kızın gözü yaşlı annesi ve babaannesi kızlarının bir an önce bulunmasını istedi. Anne Fatma Keskin, “Bir aydır hastanedeyim, geldim kızı

2 yaşındaki Ecrin'in annesinden yürek dağlayan feryat
19-07-2021 20:31
Google News

Serik ilçesine bağlı Kadriye Mahallesi'nde dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, çiftçilik ile geçimini sağlayan baba Ferhat ve anne Zübeyde Keskin, dün hastaneye gittikleri sırada 4 çocuklarından en küçüğü olan 2 yaşındaki kız çocuğu Ecrin'i babaannesine bıraktı. Minik kız babaannesinin yanından abisine gideceğini söyleyerek ayrıldı. Bir süre sonra küçük kıza seslenen babaanne bir yanıt alamadı. Bunun üzerine eve giderek abisine Ecrin'i soran babaanne minik kızın abisinin yanına gitmediğini öğrendi. Durum hastanede tedavi gören diğer çocuğunun yanına giden babaya haber verildi.

'Kurbağa Adamlar' devreye girdiYakınları ile beraber eve geri dönen baba Ferhat Keskin, küçük kızını her yerde aradı. Aramalardan bir sonuç elde edilememesi üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbarın ardından bölgeye Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıçlar ile arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Dalgıçların arama çalışmaları dün gece geç saatlere kadar devam etti. Arama çalışmalarından bir sonuç alınamaması üzerine bugün bölgeye Emniyet Genel Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı 'Kurbağa Adamlar' geldi.

İLGİLİ HABER
Minik Ecrin'in son görüntüleri ortaya çıktı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?