USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

19 Mayıs ruhu güçlü Türkiye hedeflerimize yön vermekte

Gaziantep Ticaret Borsası ( GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

19 Mayıs ruhu güçlü Türkiye hedeflerimize yön vermekte
18-05-2015 16:35
Google News
GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 96 yıl önce  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatan evlatları tarafından Samsun’da yakılan kurtuluş meşalesinin Türk gençliği tarafından aynı azim ve kararlılıkla taşındığını ifade etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının  İstiklal mücadelesinin başladığı tarih olmasının yanı sıra  Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyetini gençlere emanet etmesinden dolayı da  ayrı bir  önem ve ehemmiyet taşıdığına vurgu yapan Tiryakioğlu,  mesajında şu görüşlere yer verdi:

"  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 96. yıl dönümünü milletçe  büyük bir onur  ve gururla kutluyoruz. Bundan tam 96 yıl önce Samsun’da Atatürk tarafından yakılan  kurtuluş meşalesi o dönemde istiklal  mücadelemize ışık tuttuğu gibi şimdide güçlü Türkiye hedeflerimize yön vermekte. Atalarımızın kanlarıyla, canlarıyla  destan yazarak bizlere emanet ettiği  bu topraklarda ülkemizi hep bir adım daha ileri taşıma çabası ve sevdası içerisindeyiz. Bu noktada en büyük güvencemiz olan gençlerimizin iş ve eğitim hayatlarında daha başarılı olarak, yarının Türkiye’sinde  daha aktif görevler almalarına olanak sağlamak için çaba sarf etmekteyiz.

Bu nedenle bu özel günü geleceğimizin teminatı gençlerimize armağan eden başta  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları  olmak üzere  tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi  rahmet ve minnetle bir kez daha  anıyor, tüm halkımızın  bayramını en içten dileklerimle kutluyorum"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?