USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

13 kişiyi dolandıran ’Müfit Hoca’ yakalandı!

Gaziantep Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından son günlerde meydana gelen dolandırıcılık olaylarına ilişkin olarak gerçekleştirilen operasyonlarda kendisine ’Müfit Hoca’ diyen şahıs yakalandı.

13 kişiyi dolandıran ’Müfit Hoca’ yakalandı!
11-07-2018 10:16
Google News
Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada vatandaşların dini duygularını istismar ettiği bildirilen şahıs farklı  illerde çiftçilik yapan ve yetiştirdiği ürünleri internet aracılığıyla satmak isteyen kişilerle telefon yoluyla iletişim kurup onları dolandırıyordu.  Kendisini Müfit Hoca olarak tanıtan, vatandaşlarımızın dini duygularını da istismar ederek onların güvenini kazanan ve aldığı ürünlerin ücretini ödemeyerek çok sayıdaki vatandaşımızı dolandıran K.Ç isimli şüpheli şahıs görevlilerimizin araştırmaları sonucu kıskıvrak yakalandı.

 Yapılan tahkikatta, K.Ç isimli şüphelinin aynı yöntemle 13 farklı vatandaşımızı 330 bin 480 TL dolandırdığı tespit edildi. Şüpheli şahıs, hakkında yapılan yasal işlemler sonrası adli makamlara sevk edildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?