USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

10-11 Mart’ta İstanbul’da kar tatili olacak mı? Yarın okullar tatil mi? Gözler kar tatili olan iller hakkında açıklamalarda

Yarın okulların tatil olup olmadığı ile ilgili valilik açıklamaları araştırılıyor. İstanbul’da kar fırtınası uyarısının ardından gözler resmi açıklamalara çevrildi. Yapılan açıklamalara göre İstanbul'da çarşamba gününden itibaren Sibirya kökenli soğuk hava dalgası ve yoğun kar yağışı bekleniyor. Yağış yarından itibaren kuvvetli kar şeklinde pazar gününe kadar devam edecek. Peki, Yarın okullar tatil mi? 10-11 Mart’ta İstanbul’da kar tatil

10-11 Mart’ta İstanbul’da kar tatili olacak mı? Yarın okullar tatil mi? Gözler kar tatili olan iller hakkında açıklamalarda
09-03-2022 12:20
09-03-2022 12:23
GAZİANTEP
Google News

Okulların kar tatili olup olmadığı, 10 Mart ve 11 Mart için araştırılan konulardan biri oldu. Kar tatili açıklamalar İstanbul’da ve yurt genelinde yaşayan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre birçok ilde kar yağışı bekleniyor. İstanbul’da dört gün aralıksız kar yağacağı bildirildi. Şimdi gözler okulların tatil açıklamalarına çevrildi.

2/4

YARIN OKULLAR TATİL Mİ

YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Henüz okulların tatil olduğu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. AFAD'da İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla yapılan ’Karla Mücadele Hazırlık Toplantısı’nda, İstanbul'daki tüm kurumların ortak koordinasyon ve birlikte mücadele etmesi kararı alındı. İstanbul’da perşembe ve cuma günleri okulların tatil olması konusunun da toplantıda ele alındığı iddiası gündemde yer alıyor. Güncel açıklamaları haberimiz içerisinden takip edebilirsiniz. İşte hava durumu uyarıları…10-11 Mart’ta İstanbul’da kar tatili olacak mı Yarın okullar tatil mi Gözler kar tatili olan iller hakkında açıklamalardaMeteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Çanakkale, İzmir ile Aydın'ın kıyı kesimleri dışında kalan tüm bölgelerimizin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle Yağmur ve Sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile yarın zamanla İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve Kar şeklinde olması bekleniyor.  

Yağışların Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Antalya’nın doğusu ve Konya çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Sıcaklıkların iç ve batı kesimlerde yağışla birlikte 2 ila 5 derece azalacağı ve mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

İstanbul'da bugün öğle saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışının görülmesi bekleniyor. Yağış yarından itibaren kuvvetli kar şeklinde pazar gününe kadar devam edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?