USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

1 saat önce 'stres atmaca' diye paylaştı! Muğla'da feci ölüm

Muğla'da, Abdullah Bayar, kullandığı motosikletin devrilmesi sonucu bariyere çarpıp, hayatını kaybetti. Bayar'ın, kazadan yaklaşık 1 saat önce arkadaşlarına ait motosikletlerin görüntülerini 'stres atmaca' notuyla paylaştığı görüldü.

1 saat önce 'stres atmaca' diye paylaştı! Muğla'da feci ölüm
22-12-2022 12:03
Google News

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, önceki gün saat 23.00 sıralarında, Bodrum- Turgutreis kara yolunda yürekleri yakan bir kaza meydana geldi.

KONTROLÜ KAYBETTİ MOTOSİKLET DEVRİLDİ

DHA'da yer alan habere göre motosikletli bir grup arkadaşıyla birlikte Bodrum yönüne giden Abdullah Bayar'ın (25) kontrolünü yitirdiği motosiklet devrildi.

BARİYERLERE ÇARPIP YARALANDI

Bayar bariyerlere çarparken, motosiklet ise yaklaşık 200 metre sürüklendi. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

İlk müdahalesi kaza yerinde yapılan Abdullah Bayar, kaldırıldığı özel hastanede doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Acı haberi alıp hastaneye gelen yakınları ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

SOSYAL MEDYADAKİ PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Abdullah Bayar'ın kazadan yaklaşık 1 saat önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, arkadaşlarınınkinin de yer aldığı motosikletlerin görüntülerini 'stres atmaca' notuyla paylaştığı görüldü.

Bir süre önce yaptığı bir diğer paylaşımda ise Bayar'ın motosikletin önünü kaldırarak, tehlikeli şekilde ilerlediği anlar yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?