USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Çin'deki enerji santraline teknoloji desteği

Siemens Energy, Shenzhen Energy ile stratejik işbirliğini sürdürüyor. Şirket, Çin'de tedariki devam eden F sınıfı kombine çevrim projesi için dünya standartlarında performans gösteren ürünleriyle projeye destek vermeye devam ediyor.

Çin'deki enerji santraline teknoloji desteği
23-03-2021 21:50
Google News

Siemens Energy, Çin'deki Shenzhen Energy şirketinin Fengda Enerji Santrali Doğal Gaz Enerji Üretimi Genişletme projesinin ikinci aşaması için F sınıfı gaz türbini ada ekipmanı için bir anlaşma sağladı. Şirket proje için iki adet 460 megavat (MW) F sınıfı gaz türbini ada ekipmanı sunacak. Bu gelişme, 2019 yılında başlayan stratejik ortaklığın önemli bir adımı olarak görülüyor.

Proje kapsamında Siemens Energy, iki set SGT5- 4000F gaz türbini, buhar türbinleri, jeneratör ve yardımcı ekipman sağlayacak. Guangdong bölgesinde bulunan projenin 2023 yılında faaliyete geçmesi bekleniyor. Tamamlandığında yıllık enerji üretim kapasitesinin 2,7 milyar kWh'yi aşması bekleniyor. Projeyle Guangdong bölgesinin hızla artan enerji ihtiyacı karşılanırken bölgenin güç kaynağı sisteminin güvenli ve istikrarlı çalışması desteklenecek. Bu projeyle ayrıca karbondioksit ve nitrojen oksit emisyonlarının da önemli ölçüde azalması bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?