Gaziantep’te Engelli Bireyler İçin Önemli Buluşma
Gaziantep’te Engelli Bireyler İçin Önemli Buluşma
İçeriği Görüntüle

Gaziantep iş dünyasının yakından takip ettiği Gaziantep Ticaret Odası (GTO) seçimlerinde sonuçlar belli olmaya başladı. Tuncay Yıldırım, yarıştığı meslek grubunda rakiplerine karşı önemli bir oy üstünlüğü elde ederek yeniden meclis üyeliğini kazandı.

Seçimlerde üyelerin yoğun katılım gösterdiği grupta sandık sonuçları Tuncay Yıldırım’ın lehine sonuçlandı. Yıldırım, elde ettiği yüksek oyla rakiplerini geride bırakarak başkanlık sürecinde önemli bir avantaj sağladı.

Tuncay Yıldırım 292 Oy Aldı

Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sandıklar açılarak oylar sayıldı. Sonuçlara göre Tuncay Yıldırım 292 oy alırken, rakipleri toplam 97 oyda kaldı.

Kendi meslek grubundan açık farkla çıkan Tuncay Yıldırım, bu sonuçla GTO Meclisi’ne girmeye hak kazandı. Yıldırım’ın aldığı sonuç, GTO Başkanlığı için yürüttüğü süreçte önemli bir aşama olarak değerlendirildi.

Kaynak: Haber Merkezi