Özel Haber

KAYITSIZ SURİYELİLER NE OLACAK ?

Kayıt dışı olduğu için yardım alamadığını belirten Suriyeli kadın, kucağında çocuğu ile bu kış soğuğunda dilenmeye devam ediyor.

KAYITSIZ SURİYELİLER NE OLACAK ?
20-12-2016 13:23
Her trafik ışıklarında dilencilik yapanlar arasında Suriyeliler de var, Kadınlar var, ve kucağında çocuklar var. Kötü hava koşullarında çocuğunu da yanında götürerek dilenen Suriyeli kadınlardan bahsediyoruz.  Kadına sorsanız haklı, yetkililere sorsanız haklı. Ama ortada bir haksızlık var ki, o  soğukta çocuğun orda ne işi var ? Kayıtlı Suriyeliler ödenek ve gıda paketlerinden faydalanıyorlar. Fakat kayıt dışı olanlar için bu geçerli değil.  Edinilen bilgilere göre, bu Suriyeli  kadının kalacak yerinin olmadığı ve bu soğuk kışı çocukları ile birlikte 1 battaniyenin altında geçiriyor olmasıydı. Bir  takipçimizin çektiği amatör fotoğraf ile bilgisi ulaştırılan kadının dramı ortada. Takipçimiz bu olayı duyurmamızı ve yetkililerin bu olaya el atmalarını istedi. 

İŞTE O AMATÖR FOTOĞRAF

’"

 

Fotoğraf net değil ama biz söyleyelim.. Bu soğukta kucağında çocuğu ile kaldırama oturmuş kırmızı ışığın yanmasını bekleyen bir anne var fotoğrafta.

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR