Gündem

Germencik Belediyesi’nden deprem konferansı

Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın katılımıyla 'Türkiye'de Deprem Kuşakları Beklenen Muhtemel Germencik ve Ortaklar Depremi' konferans ve imza günü gerçekleştirecek. Konferans ve imza günü etkinliği 16 Haziran Cuma günü saat 17.00'de Germencik Belediyesi Prof.

Germencik Belediyesi’nden deprem konferansı
13-06-2023 20:39

Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın katılımıyla 'Türkiye'de Deprem Kuşakları Beklenen Muhtemel Germencik ve Ortaklar Depremi' konferans ve imza günü gerçekleştirecek. Konferans ve imza günü etkinliği 16 Haziran Cuma günü saat 17.00'de Germencik Belediyesi Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu Konferans Salonunda yapılacak.



Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından ilçede deprem duyarlılığını artırmak isteyen Germencik Belediyesi bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Germencik Çevre ve Doğa Derneği iş birliğince ilçede, deprem bilimci Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 'Türkiye'de Deprem Kuşakları Beklenen Muhtemel Germencik ve Ortaklar Depremi' konulu söyleşi ve imza günü düzenlecek. Konferans, 16 Haziran Cuma günü saat 17.00'de Germencik Belediyesi Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu Konferans Salonunda düzenlenecek.



Vatandaşları seminere davet eden Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Belediyemiz ve Germencik Çevre ve Doğa Derneği iş birliğiyle hazırladığımız Germencik Belediyesi Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu Konferans Salonunda 16 Haziran 2023 Cuma günü saat 17.00'da gerçekleşecek olan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın konuk olacağı 'Türkiye'de Deprem Kuşakları, Beklenen Muhtemel Germencik ve Ortaklar Depremi' konulu konferansa tüm halkımız davetlidir" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR