USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Türk pilotlar, hava gösterileriyle TEKNOFEST'e katılanları büyüledi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı yürütücülüğünde düzenlenen havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İzmir'in dördüncü gününde de hava gösterileri büyük alkış aldı.

Türk pilotlar, hava gösterileriyle TEKNOFEST'e katılanları büyüledi
30-09-2023 19:10
Google News
İzmir

Çiğli Havaalanı'nda gerçekleştirilen, AA'nın 9'uncu kez global iletişim ortağı olduğu TEKNOFEST'te etkinlikler sürerken, hafta sonu dolayısıyla da ziyaretçi akını devam ediyor.

Türk Yıldızları TEKNOFEST İzmir'de gökyüzüne imzasını attıTEKNOFEST İzmir'de yoğunluk hafta sonu daha da arttıElon Musk: Gelecek yıl TEKNOFEST'e bizzat katılmayı dört gözle bekliyorumCumhurbaşkanı Erdoğan'dan TEKNOFEST'e katılacağını açıklayan Elon Musk'a mesaj: Büyük memnuniyet duyacağız

Festival alanındaki stantları gezip, yerli ve milli teknolojileri gören vatandaşlar, hava gösterileriyle de unutulmaz dakikalar yaşadı.

SOLOTÜRK gösterisini büyük ilgiyle izleyen vatandaşlar, telefonlarıyla unutulmaz anları kaydetti.

Türk Yıldızları'nın da gökyüzüne çizdiği ay-yıldız büyük beğeni topladı.

"Türk pilotlarına selam söylüyorum"

Gösteriyi izleyen ilkokul öğrencisi Belinay İkra Uçar, AA muhabirine, çok heyecanlandığını belirterek, "Çok değişikti. Heyecan verici bir andı. TEKNOFEST çok güzel." dedi.

Uğur Tekkuş da muhteşem bir gösteri izlediklerini ifade ederek, "Gösteriler gerçekten çok güzel. Buradan Türk pilotlarına selam söylüyorum." diye konuştu.

Ayhan Gültekin de gösteriyi ilgiyle izlediğini, Türk pilotlarının çok başarılı olduğunu dile getirdi. Askerliğini Eskişehir'de havacı olarak yaptığını belirten Gültekin, "Ben F4'leri çok iyi biliyorum. F16'ları da gördüm. Güzel bir gösteri oldu." ifadesini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?