USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ŞAPKANIZI ÖNÜNÜZE ALIP DÜŞÜNÜN

Hükümetin son 20 küsur yılının en zayıf olduğu, ülke tarihinin en büyük ekonomik buhranını yaşadığı bir dönemde milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçiminden böyle bir oran çıkıyorsa muhalefet şapkayı önüne çıkarıp düşünmeli.

ŞAPKANIZI ÖNÜNÜZE ALIP DÜŞÜNÜN
15-05-2023 10:35
15-05-2023 10:51
GAZİANTEP
Google News

Muhalefet suçu başka yerde aramayı bırakmalı. Ekonominin bozuk olduğu, sığınmacıların kol gezdiği bir ülkede iktidar %30'dan fazla alıyorsa, milyonların öldüğü deprem bölgesinde iktidar ağır basıyorsa, muhalefet oturup düşünmeli. Recep Tayyip Erdoğan en kötü zamanında bile neredeyse yüzde 50 aldı. Bu sonuçlar gösterdi ki Türkiye’nin sorunu iktidar değil muhalefet. 6 parti bir olup bu iktidarı bu şartlarda yenemiyorsa bence şapkayı önlerine koyup düşünmeleri, yerlerini gençlere bırakmaları ve artık kan değişikliğine gitmeleri gerekir.

Neredeyse muhalefet bu ülkenin halkını tanımıyor diyeceğimiz geliyor.

Erdoğan ve AKP oylarında da düşüş var.

Oy oranlarında yaşanan bu düşüş muhalefetin başarısı mı yoksa Erdoğan ve AKP'nin 20 yıllık iktidar yorgunluğu mu, bunu göz önüne getirmeli. AKP’de şapkasını önüne alıp düşünmeli…

Merak ediyorum 2. turda Erdoğan kazanırsa muhalefet o zaman ne yapacak.

Tasa etmeyin. Hükmün açıklanması 15 gün ertelendi. Kim şapkasını önüne koyup hatalarını düzeltip 15 gün sonra yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimini kim doğru değerlendirse iktidar veya muhalefet o kazanır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?