USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yeme İçme

Şahinbey’de toplum sağlığı denetimleri sürüyor

Vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli gıdaya ulaşabilmesi için denetimlerini aralıksız sürdüren Şahinbey Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri halkın sağlığı ile oynanmasına müsaade etmiyor.

Şahinbey’de toplum sağlığı denetimleri sürüyor
14-12-2022 16:11
14-12-2022 16:14
GAZİANTEP
Google News

Denetimlerde; son kullanma tarihi, kasa-reyon fiyat uyuşmazlığı, ekmek gramajı ile fiyat etiketi kontrolleri yapıldı. Kusuru görülen işletmelere idari ve cezai işlemler uygulanırken, kasa-reyon fiyatlarındaki uyumsuzluk ile satışı yapılan ürünlerde fiyat etiketi bulundurmadıkları belirlenen işletmelere ise tutanak tutularak ilgili yerlere bildirildi.


"Önceliğimiz toplum sağlığını korumak”
Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için düzenli olarak denetimlere devam ettiklerini söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Önceliklerinin kalite standartlarını gözeterek, toplum sağlığını korumak olduğunu belirtti.
Şahinbeylilerin sağlığının en önemli öncelikleri olduğunu söyleyen Başkan Tahmazoğlu, “Vatandaşlarımızın sağlığı için gerçekleştirdiğimiz denetimler hız kesmeden devam edecek. Bu denetimlerimizin amacı değerli esnaflarımıza ceza kesmek değil, kurallara uyulmasını sağlayarak vatandaşımıza sağlıklı ve güvenli hizmet sunulmasına özen gösterilmesidir" dedi. sağlıklı ve güvenli hizmet sunulmasına özen gösterilmesidir" ifadelerine yer verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?