USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Sağlık Bakanı Koca TEKNOFEST'i ziyaret etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TEKNOFEST 2023'ü ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Koca TEKNOFEST'i ziyaret etti
30-08-2023 22:39
Google News
Ankara

AA'nın 8. kez global iletişim ortağı olduğu Türkiye'nin en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST, Etimesgut Havalimanı'nda teknoloji ve bilim meraklılarına kapılarını açtı.

TEKNOFEST coşkusu Ankara'da başladıTEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar: TEKNOFEST her yıl daha da büyüyecekGirişimci gençler hünerlerini TEKNOFEST Ankara'da sergileyecekSavunma Sanayi Başkanlığı da TEKNOFEST'te yerini aldıGözcü İHA TOGAN'dan yeni ihracat başarısıSiber güvenlik meraklısı gençler TEKNOFEST'te STM standını ziyaret ettilerSimülasyon deneyim alanları TEKNOFEST'te ziyaretçilerini bekliyorAnadolu Ajansı, TEKNOFEST Ankara'da yerini aldı

Alanı ziyaret eden Koca, yoğun ilgiyle karşılaştı.

Uzun süre vatandaşlarla fotoğraf çektiren Koca, ardından bakanlığın standını gezdi.

Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ekipmanlarını inceleyen ve arama kurtarma köpekleri ile bir süre frizbi oynayan Koca, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

• Yarışmalar
• Stant etkinlikleri
• Eğitici atölyeler

TEKNOFEST coşkusu Ankara'da başladı https://t.co/DcmxcihmPk pic.twitter.com/MiN45Hcu17

Anadolu Ajansı (@anadoluajansi) August 30, 2023

Koca, "Yoğun bir ilgi var. Bu organizasyonu düzenleyen bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Özellikle gençlerin gelecek adına mutlu olduklarını hissetmemek mümkün değil." dedi.

Festivalin 30 Ağustos'ta düzenlenmesine ilişkin de Koca, "Ülkemizin geleceği ile ilgili özellikle gençlerimizi umutlandıran, teknolojik bir gelişimin son derece önemli olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

Sağlık Bakanlığımız, ileri teknolojilerden yararlanan birçok birimini temsilen Ankara’daki TEKNOFEST 2023 Festivalinde. “Ayakları yere basmayan festival”in ayakları yere basan standıyız. Hava ambulanslar söz konusu olduğunda bile. pic.twitter.com/TjmXsgsaiY

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) August 30, 2023

Her ülkenin gençlerinin kendi ülkesinin geleceği anlamına geldiğini vurgulayan Koca, bilişimi, teknolojiyi özellikle gençlerin yoğun kullandığına işaret etti.

Dünyanın geleceğini teknolojiyi ve bilişimi yoğun kullanan gençlerin oluşturacağını ifade eden Koca, "O yüzden bizim gençlerimizi son derece donanımlı yetiştirmemiz gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?