USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BAŞKAN FATMA ŞAHİN AÇIKLADI!

HAYDİ BÜFELERİNDE SATIŞA SUNULAN EKMEKLERDE İNDİRİME GİDİLDİ

BAŞKAN FATMA ŞAHİN AÇIKLADI!
01-05-2025 09:52
01-05-2025 09:53
GAZİANTEP
Google News

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Haydi Büfelerinde satışa sunulan ekmeklerde indirime gidildiğini duyurdu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirilebilmesi Haydi Büfeleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den bir açıklama geldi. Buna göre hali hazırda piyasaya göre yüzde 25 satılan ekmek fiyatlarında 50 kuruş daha indirim müjdesi verildi.

Başkan Şahin açıklamasında, Türkiye'nin en büyük 3 ekmek fabrikasından birine şehre kazandırdıklarını hatırlatarak, "En kaliteli ekmeği en ekonomik biçimde sunmak için yüzde 25 piyasanın altında bir fiyat anlayışı benimsemiştik. Şimdi bir indirim daha yaparak taptaze ekmeğinden fiyatını 7,50 TL'den 7 TL'ye düşürüyoruz" kullandı.

Mevcutta kent genelinde 7 noktada hizmet veren Haydi Büfelerinde satış bu indirim ile vatandaşın ekmeğe daha uygun fiyatla sağlanıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?