USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den TEKNOFEST'e ziyaret

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Teknolojinin bu kadar hızlı geliştiği bir dönemde eğitimle ilgili gelişmelerin olmasını izlemek artık hayal değil. Önemli değişimler olacak." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den TEKNOFEST'e ziyaret
31-08-2023 15:39
Google News
Ankara

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TEKNOFEST alanını ziyaret etti.

TEKNOFEST coşkusu Ankara'da başladıTEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar: TEKNOFEST her yıl daha da büyüyecekGirişimci gençler hünerlerini TEKNOFEST Ankara'da sergileyecekSavunma Sanayi Başkanlığı da TEKNOFEST'te yerini aldıGözcü İHA TOGAN'dan yeni ihracat başarısıSiber güvenlik meraklısı gençler TEKNOFEST'te STM standını ziyaret ettilerSimülasyon deneyim alanları TEKNOFEST'te ziyaretçilerini bekliyorAnadolu Ajansı, TEKNOFEST Ankara'da yerini aldıAnadolu Ajansı, TEKNOFEST'te minikleri ağırladı

Anadolu Ajansının (AA) 8. kez global iletişim ortağı olduğu Türkiye'nin en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST, Etimesgut Havaalanı'nda teknoloji ve bilim meraklılarına kapılarını açtı.

Bakan Tekin, etkinliğin ikinci gününde alana gelerek, Milli Eğitim Bakanlığınca kurulan stantları gezdi ve projeler hakkında bilgi aldı.

TEKNOFEST'e gelirken ne göreceğini hayal bile edemediğini belirten Tekin, her alanda çok başarılı projelere imza atıldığını söyledi.

Bakan Tekin, TEKNOFEST'in düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

TEKNOFEST'in bilim ve teknoloji alanında bir gelenek haline gelmesi gerektiğini ifade eden Tekin, "Teknolojinin bu kadar hızlı geliştiği bir dönemde eğitimle ilgili gelişmelerin olmasını izlemek artık hayal değil. Önemli değişimler olacak." dedi.

Tekin, daha sonra TEKNOFEST'e katılan, Milli Eğitim Bakanlığı stantlarında projelerini sunan öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?